DDR5 2x8 RAM 6 bin TL'ye alınır mı?

• Konuyu başlatan Preaks
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 99
Makaleler
5
Merhaba bir yerde Crucial markasının 8 GB DDR5 RAM modelini uyguna buldum. 2x16 alacaktım 15k fiyatı var. Bu fiyatların artmasından kaynaklı 2x8'e yönelmeyi düşündüm. 2x8 5-6K'ya geliyor fakat 2x16 15K'ya geliyor. Ben halihazırda bu fiyata ayıptır söylemesi işlemci aldım ve bunların aynı fiyat olması aşırı zoruma gidiyor. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şuan 1x16 alsam fpse etkisi olur mu ryzen 7 7800x3d işlemci ile? Düştüğünde tekrar yükseltmeyi düşünüyorum ve arkada oyun oynarken hep bir şey açık oluyor pcde.
Dual Channel performansı sadece AM4 anakartlarda belirgin oluyor. Gönül rahatlığı ile sıfır bir 16 GB ram alabilirsin.

@MAHOA'a dislike attığı için yazmıyorum, attığım linkten anlayabilirsiniz AM5 için bir şey fark etmediğini.
Kafanızı karıştırmasın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Boş boş dislike yemeye alışkınım.

Son düzenleme:
Dual Channel performansı sadece AM4 anakartlarda belirgin oluyor. Gönül rahatlığı ile sıfır bir 16 GB ram alabilirsin.

@MAHOA'a dislike attığı için yazmıyorum, attığım linkten anlayabilirsiniz AM5 için bir şey fark etmediğini.
Kafanızı karıştırmasın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Boş boş dislike yemeye alışkınım.

Videoyu izledim, hakikatten fark yok. Teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı