DDR5 Kingston Fury Beast RGB 8x2 16 GB RAM alınır mı?

Yer
Nevşehir

Dün bunları aldım RAM2'ler kafamı karıştırdı 4K para vermek istemiyorum :( bu RAM'ler nasıldır sizce? İleride aynısından 2 tane daha alabilir ya da bunları satıp yükseltebilirim diye planlıyorum.

Dün bunları aldım RAM2'ler kafamı karıştırdı 4K para vermek istemiyorum :( bu RAM'ler nasıldır sizce? İleride aynısından 2 tane daha alabilir ya da bunları satıp yükseltebilirim diye planlıyorum.

CL değeri açısından bence bu daha mantıklı. Ayrıca tek kanal 32'lik veya 16'lıkda RAM alabilirsiniz DDR5'te DDR4 kadar tek kanal çift kanal farkı yok.

CL değeri açısından bence bu daha mantıklı. Ayrıca tek kanal 32'lik veya 16'lıkda RAM alabilirsiniz DDR5'te DDR4 kadar tek kanal çift kanal farkı yok.
RGB bakıyordum ama.

Corsair Vengeance RGB CMH32GX5M2B6000C40 32 GB (2x16) DDR5 6000 MHz CL40 Ram Fiyatları ve Özellikleri

şunlar nasıldır hocam?

RGB bakıyordum ama.

Corsair Vengeance RGB CMH32GX5M2B6000C40 32 GB (2x16) DDR5 6000 MHz CL40 Ram Fiyatları ve Özellikleri

Şunlar nasıldır hocam?

O bütçeye çıkabiliyorsanız nays ile buna bakın derim.

Son düzenleme:
O bütçeye çıkabiliyorsanız bayağı ile buna bakın derim.
Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL36 DDR5 EXPO Ram (CMH32GX5M2D6000Z36K) bununla arasındaki farkı kısaca açıklar mısınız hocam RAM'lerle ilgili pek bilgim yok. Aradaki farka değer mi mesela oyun oynayan biri için.

Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL36 DDR5 EXPO Ram (CMH32GX5M2D6000Z36K) bununla arasındaki farkı kısaca açıklar mısınız hocam RAM'lerle ilgili pek bilgim yok. Aradaki farka değer mi mesela oyun oynayan biri için.

Hocam DDR5 biraz yeni olduğu için çipleri hakkında fikrim pek yok iki RAM için. Ancak bütçe var ise CL32 almakta fayda var. Oyun ve günlük kullanımde pek fark edilmeyebilir gibi ancak renderda bariz fark olur.

'6000MHz CL36 RAM vs. 6000MHz CL32 RAM' konusundaki mesaj 6000MHz CL36 RAM vs. 6000MHz CL32 RAM
Konu 'DDR5 CL 32 vs CL 36 farkı' DDR5 CL 32 vs CL 36 farkı

Bu arada GM'nin süper otomatik düzeltmesi Nays'ı bayağı diye düzeltmiş.😀

Hocam DDR5 biraz yeni olduğu için çipleri hakkında fikrim pek yok iki RAM için. Ancak bütçe var ise CL32 almakta fayda var. Oyun ve günlük kullanımde pek fark edilmeyebilir gibi ancak renderda bariz fark olur.

'6000MHz CL36 RAM vs. 6000MHz CL32 RAM' konusundaki mesaj 6000MHz CL36 RAM vs. 6000MHz CL32 RAM
Konu 'DDR5 CL 32 vs CL 36 farkı' DDR5 CL 32 vs CL 36 farkı

Bu arada GM'nin süper otomatik düzeltmesi Nays'ı bayağı diye düzeltmiş.😀
Orayı anlamaya çalışmayı bırakmıştım şimdi fark ettim 🤭 CL değeri pek fark etmiyor diyenler olmuş RGB için uğraşıyorum ama onu da CL'si düşüklere takmışlar genelde sanki biraz daha bakınayım size de denk gelirse paylaşırsanız çok sevinirim 🙏

@Umutsuz bir insan bunu alayım mı hocam ne dersin :D Aklımdan çıkmıyor OC potansiyeli de iyiymiş AMD ile kullanmış alanlar kafam rahat olur uyumsuzluk vs olmaz diye ama o da net değil sanki. 650 Rog ile kullanmış biri ben de üstteki anakartla kullanırım sanıyorum. Kafam karışık.

Son düzenleme:
Orayı anlamaya çalışmayı bırakmıştım şimdi fark ettim 🤭 CL değeri pek fark etmiyor diyenler olmuş RGB için uğraşıyorum ama onu da CL'si düşüklere takmışlar genelde sanki biraz daha bakınayım size de denk gelirse paylaşırsanız çok sevinirim 🙏

@Umutsuz bir insan bunu alayım mı hocam ne dersin :D aklımdan çıkmıyor OC potansiyeli de iyiymiş AMD ile kullanmış alanlar kafam rahat olur uyumsuzluk vs olmaz diye ama o da net değil sanki. 650 ROG ile kullanmış biri ben de üstteki anakartla kullanırım sanıyorum. Kafam karışık.

Fiyatı CL değeri ve MHz değeri çok iyi. Bende oc potsnsiyelinin iyi olduğunu hatırlıyorum o RAM'in. Eğer bütçeniz varsa alınır bence.

Fiyatı CL değeri ve MHz değeri çok iyi. Bende oc potsnsiyelinin iyi olduğunu hatırlıyorum o RAM'in. Eğer bütçeniz varsa alınır bence.
satıcı aynıymış 100 lira düşüğüne aldım :) Umarım sorun yaşatmaz DDR5 iş değilmiş iki sistem parası harcatıyor %25-30 fark için ama bunu da yapmadım demem artık :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı