DDR5 RAM 6000 MHz OC yapılmalı mı?

Tamam hocam. Haber bekliyorum sizden. Bir de enabled olması çok fazla performans kaybına yol açar mı?
Maalesef GDM hala desteklenmiyor. F5 sürümüne baktım B650M BIOS'unun.

Onun yerine low latency + auto booster açabilirsin.

Teorik olarak açması gerekiyor ama oyunlarda ne kadar farkedilir bilmiyorum.

1681747123119.png

Maalesef GDM hala desteklenmiyor. F5 sürümüne baktım B650M BIOS'unun.

Onun yerine low latency + auto booster açabilirsin.

Teorik olarak açması gerekiyor ama oyunlarda ne kadar farkedilir bilmiyorum.

Eki Görüntüle 1743902
O halde böyle kalsın hocam. BIOS sürümü gelirse ve desteklenirse açarım. Zaten gerektiğinde çıkması gerektiği değerlere çıkıyor ve günlük kullanımda bir kısıtlama yaşamadım.

Hocam merhaba ram bilgilerim bu şekilde. Biosum b650m ds3h yani @GRBreakpoint hocamla aynı.

warzone 2 tamkullan bir youtuber cl32 6000(hynix m) 'den cl30 6200'e oc yapmış youtubedaki buildzoid videosundaki değerlerle. Onun değerlerleri de bu şekilde.

Yardımcı olabilir misin sana zahmet. @deadfellow

İlk foto benim default, ikinci foto oc yapan youtuber.

Hocam merhaba ram bilgilerim bu şekilde. Biosum b650m ds3h yani @GRBreakpoint hocamla aynı.

warzone 2 tamkullan bir youtuber cl32 6000(hynix m) 'den cl30 6200'e oc yapmış youtubedaki buildzoid videosundaki değerlerle. Onun değerlerleri de bu şekilde.

Yardımcı olabilir misin sana zahmet. @deadfellow

İlk foto benim default, ikinci foto oc yapan youtuber.
Hocam orda mısın. @deadfellow

@GRBreakpoint Hocam selamlar.

Biostan ram voltaj ve gecikme değeerlnin olduğu kısmın fotosunu atabilir misiniz size zahmet. Bu arada biosunuz f8 sürümü mü? Bende f4 sürümü var. f8 sürümüne güncellememi önerir misiniz?

Teşekkürler.

Hocam selamlar . Yorumlarını bekliyorum . Kimse mesaj yazmıyor :)

@GRBreakpoint Hocam selam. Ramin oclu haliye aida64”de hız ve gecikme değerlerin nedir?

Dosya Ekleri

• Benim ramler.jpeg
    Benim ramler.jpeg
    145,9 KB · Görüntüleme: 54
  • warzone 2 oynayan.png
    warzone 2 oynayan.png
    38,2 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
@deadfellow Hocam selam,
Konuyu tekrar açmak istemedim. Ram 6000mhz Cl30 ram kullanmıyorum. Sizce 6400 yapmamın bir sakıncası var mı yada gerek var mı?
Değerlerim şu şekilde. Eski ryzende uygulama bana değerler veriyordu onları biosa giriyordum fakat şimdi nasıl yapılacak anlayamadım.

1704377773815.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı