DDR5 Ryzen 5 7500F RTX 4060 8 GB sistem alınır mı?

İşlemciyi 14400F ya da 13400F yapıp alabilirsin 19499 TL'ye 12400F asus RTX 4060 16 RAM 1 TB SSD 120 mm sıvı soğutma ve MSI kasa PSU var.
Eki Görüntüle 2271103
şu şekilde özelleştirip aşadanda rami 32ye çekersen bana göre daha makul olur
Hocam sistem çok iyi duruyor fakat hem 3200 MHZ RAM hem Intel'in soket değiştirmesinden dolayı AMD tarafına yöneleceğim gibi duruyor. Anakart yükseltmesine bayıldım ama keşke aldığım sistemde de yapılabilseydi.

Anakart prime b650mk

Kasa deepcool 750w seç.
DLSS ve FG teknolojisi için NVIDIA tercih edicem. Teşekkürler cevabınız için.

Hazır sistem şart mı?
27.892 TL.
RAM 6000MHz, b serisi anakart, DRAM'li daha yüksek hızda M.2 ve 700watt PSU var.

Hazır sistem isterseniz özelleştirdiğim gibi yapın.

Desktop Screenshot 2024.08.02 - 00.31.38.40.png

Kalan 500 TL parayla alacağınız kule tipi soğutucu AMD stok soğutucudan daha iyi iş yapacaktır.

Son düzenleme:
Hazır sistem şart mı?
27.892 TL.
RAM 6000MHz, b serisi anakart, DRAM'li daha yüksek hızda M.2 ve 700watt PSU var.

Hazır sistem isterseniz özelleştirdiğim gibi yapın.

Eki Görüntüle 2271163

Kalan 500 TL parayla alacağınız kule tipi soğutucu AMD stok soğutucudan daha iyi iş yapacaktır.
Çok teşekkürler bu hazır sistem aklıma yattı bunu alabilirim.

Çok teşekkürler bu hazır sistem aklıma yattı bunu alabilirim.

Hazır sistem olanını alacaksanız bu cevap verdiğiniz yorumdaki size deneyimimi paylaşmak isterim bende kasamı GameGaraj'dan aldım. Öncelikle müşteri hizmetleri bayağı ilgilidir, ulaşmak isterseniz canlı desteğe yazmanız yeterli ben gece 9 10'da bile yazdığımda kasamla ilgili sorularıma cevap vermişlerdi. Bir sorun yaşadığınız zamansa GameGaraj en az mağdur eden firmalardan biridir eğer ki oradan alışveriş yapacaksanız gönlünüz rahat olsun. Ekran kartı markası INNO3D kendisi soğutma kanadında bayağı iddalıdır ben samsunda 65 dereceyi geçtiğini görmedim TLOU RDR2 GoW gibi oyunlarda kısaca ondan yanada sorun çıkarmaz. Diceklerim bu kadardı umarım hayırlı şekilde kullanırsınız kasanızı.

Hazır sistem olanını alacaksanız bu cevap verdiğiniz yorumdaki size deneyimimi paylaşmak isterim bende kasamı GameGaraj'dan aldım. Öncelikle müşteri hizmetleri bayağı ilgilidir, ulaşmak isterseniz canlı desteğe yazmanız yeterli ben gece 9 10'da bile yazdığımda kasamla ilgili sorularıma cevap vermişlerdi. Bir sorun yaşadığınız zamansa GameGaraj en az mağdur eden firmalardan biridir eğer ki oradan alışveriş yapacaksanız gönlünüz rahat olsun. Ekran kartı markası INNO3D kendisi soğutma kanadında bayağı iddalıdır ben samsunda 65 dereceyi geçtiğini görmedim TLOU RDR2 GoW gibi oyunlarda kısaca ondan yanada sorun çıkarmaz. Diceklerim bu kadardı umarım hayırlı şekilde kullanırsınız kasanızı.
Siparişini verdim dün gece. Yorumunuz için teşekkürler, işlemci için hangi soğutucuyu kullanıyorsunuz acaba ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı