Bence DDR5 ya da DDR5 olmasının bir önemi yok. Oyun oynanacak ise ekran kartının en az 12 GB olması tercih sebebi olur. En azınndan günümüz için.
DDR5 olduğu için haliyle pahalı ucuz olması için böyle gerek sonradan yükseltilebilir sonuçta.İşlemci iyi de bu fiyat 6650 için çok.
Yok, aynı bileşenler işte. Birisinde 16 GB, birisinde 32 GB RAM var.RAM dışında farkları var mı?
Bana absürt geldi videoyu izledim denk gelip. Sebebim çok açık 20 bin liraya ekran kartını yükseltip DDR4 kullanmak bana daha mantıklı geliyor doğrusu. DDR5 sistemlerle sorunum yok ama henüz standart olmamış seviye ve DDR5 olsun diye 20k verip ekran kartımdan kısmam ben.
Saçma bir düşünce aynı performansta işlemci AM4 kaç para da ekran kartından kısmam diyorsunuz.
Teknojiden gram anlamayan boş yorum. Kimse ciddiye almasın.RX ekran kartına sahip, RX kötü. Ryzen 5 yerıne i7 olsa çok iyi olurdu.
Günümüz için demişsiniz ileride DDR5 lazım olacak ekran kartı yükseltebilir bunu kullanan biri. 12 GB VRAM için DDR4 mü alsın?
DDR5 olduğu için haliyle pahalı ucuz olması için böyle gerek sonradan yükseltilebilir sonuçta.
RX ekran kartına sahip, RX kötü. Ryzen 5 yerıne i7 olsa çok iyi olurdu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.