DDR5 sistem 19 bin TL!

Bence DDR5 ya da DDR5 olmasının bir önemi yok. Oyun oynanacak ise ekran kartının en az 12 GB olması tercih sebebi olur. En azınndan günümüz için.

Günümüz için demişsiniz ileride DDR5 lazım olacak ekran kartı yükseltebilir bunu kullanan biri. 12 GB VRAM için DDR4 mü alsın?

İşlemci iyi de bu fiyat 6650 için çok.
DDR5 olduğu için haliyle pahalı ucuz olması için böyle gerek sonradan yükseltilebilir sonuçta.

Son düzenleme:
Bana absürt geldi videoyu izledim denk gelip. Sebebim çok açık 20 bin liraya ekran kartını yükseltip DDR4 kullanmak bana daha mantıklı geliyor doğrusu. DDR5 sistemlerle sorunum yok ama henüz standart olmamış seviye ve DDR5 olsun diye 20k verip ekran kartımdan kısmam ben.

Bana absürt geldi videoyu izledim denk gelip. Sebebim çok açık 20 bin liraya ekran kartını yükseltip DDR4 kullanmak bana daha mantıklı geliyor doğrusu. DDR5 sistemlerle sorunum yok ama henüz standart olmamış seviye ve DDR5 olsun diye 20k verip ekran kartımdan kısmam ben.

Saçma bir düşünce aynı performansta işlemci AM4 kaç para da ekran kartından kısmam diyorsunuz

Günümüz için demişsiniz ileride DDR5 lazım olacak ekran kartı yükseltebilir bunu kullanan biri. 12 GB VRAM için DDR4 mü alsın?

DDR5 olduğu için haliyle pahalı ucuz olması için böyle gerek sonradan yükseltilebilir sonuçta.

2K içinen az 10GB VRAM lazım. 1080p için en az 6 GB yani ikisinin de ömrü çok uzun değilken. Gidfip DDR5 olsun VRAM az olsun diyorsunuz. Oyunda drop yemeye başlayınca kimse güzünün yaşına bakmaz o 5000MHz RAM'lerin.

Oha bu nasıl sistem. Almayı düşünenler hiç düşünmeden alsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı