DDU ile ekran kartı kaldırırken siyah ekranda kaldı

ArdaMert

Kilopat
Makaleler
2
16022510484434493441671861857620.jpg

Arkadaşlar temizle ve kapata tıkladım fakat ekran 2 dakikadir falan böyle, ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam size bir soru sormak istiyorum, kasanızda PSU üstde konumlandığı ve içerden sıcak hava çektiği için oyunlarda bir ısınma meydana geliyor mu PSU tarafında?

Hocam işimi hallettikten sonra detaylı cevap vereceğim.

Yani aslında bence tekrardan güvenli mod ile DDU silme işlemi yaparsan daha sağlıklı olur. Ama yalnız DDU'da "temizledikten sonra yeniden başlat" (tavsiye edilen) seçeneği ile yap.

Hocam yaptım sorunsuz kaldırıldı bu sefer hata vermeden şimdi tiki kaldırdım tekrar yeniden başlatım, başladığında kapatıp ekran kartını söküp yenisini takmam yeterli olur değil mi?

Hocam size bir soru sormak istiyorum, kasanızda PSU üstde konumlandığı ve içerden sıcak hava çektiği için oyunlarda bir ısınma meydana geliyor mu PSU tarafında?

Anladığım kadarı ile eski bir kasa bu. Güç kaynağı ısındığı zaman bilgisayar performans etkiler mi inan ki hiç bir fikrim yok :) Ama kasa içi hava sirkülasyonu iyi olmalı. İçeride ki sıcak hava boğulursa elbet etkileyebilir performansı...Aida64 programı ile işlemcini stress test yapabilirsin. Bununla birlikte oyun içindeyken MSI Afterburner programı ile daha çok sıcaklık ve kullanım değerlerini gözlemleyebilirsin.
Hocam işimi hallettikten sonra detaylı cevap vereceğim.

Hocam yaptım sorunsuz kaldırıldı bu sefer hata vermeden şimdi tiki kaldırdım tekrar yeniden başlatım, başladığında kapatıp ekran kartını söküp yenisini takmam yeterli olur değil mi?

Evet. Güvenli mod ile DDU işlem yaptıktan sonra tekrardan güvenli mod tik kaldırdıp daha sonra Windows normal bir şekilde açılacaktır. Ondan sonra istediğin ekran kartı driver kurabilirsin.

Anladığım kadarı ile eski bir kasa bu. Güç kaynağı ısındığı zaman bilgisayar performans etkiler mi inan ki hiçbir fikrim yok :) ama kasa içi hava sirkülasyonu iyi olmalı. İçeride ki.

Anladığım kadarı ile eski bir kasa bu. Güç kaynağı ısındığı zaman bilgisayar performans etkiler mi inan ki hiçbir fikrim yok :) ama kasa içi hava sirkülasyonu iyi olmalı. İçeride ki sıcak hava boğulursa elbet etkileyebilir performansı...AIDA64 programı ile işlemcini stress test yapabilirsin. Bununla birlikte oyun içindeyken MSI Afterburner programı ile daha çok sıcaklık ve kullanım değerlerini gözlemleyebilirsin.

Evet. Güvenli mod ile DDU işlem yaptıktan sonra tekrardan güvenli mod tik kaldırdıp daha sonra Windows normal bir şekilde açılacaktır. Ondan sonra istediğin ekran kartı driver kurabilirsin.

Hocam kasa Aerocool Tomahawk'a-1 modeli, bu yıl mayıs ayında aldım, RX 550 ekran kartı Valorant'ta %100 kullanımda maks 60 dereceleri gördü.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı