DDU ile ekran kartı sürücüsü kaldırılırsa sorun olur mu?

Rawishaa

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire Nitro+ RX 580 4 GB / Intel i7-4790 / 16 GB RAM / Redragon K617 Fizz
Merhaba, RX 580 ekran kartımda kod 31 hatası çıktı ve aygıt yöneticisinde ekran kartımın üstünde ünlem var. Bunu çözmenin tek yolu DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp yenisini yüklemek. Her şeyi adım adım yaparsam sorun yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, RX 580 ekran kartımda kod 31 hatası çıktı ve aygıt yöneticisinde ekran kartımın üstünde ünlem var. Bunu çözmenin tek yolu DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp yenisini yüklemek. Her şeyi adım adım yaparsam sorun yaşar mıyım?

Hayır gayet basit ve güvenilir bir işlem bence.
Bilgisayarı güvenli modda çalıştırıp silmeyi unutmayın.

Güvenli modda yaptığınız sürece sıkıntı olmayacaktır.

Hayır neden sorun olsun? DDU, Ekran kartı sürücüsünü temiz bir şekilde hiçbir kalıntı bırakmadan kaldırmaya yarayan bir araçtır. Güvenli mod'a geçiş yapmayı, sorunsuz bir şekilde kaldırmayı tam olarak bilmiyorsanız bu videoyu izleyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı