DDU ile GTX 1050 Ti sürücüsü nasıl kaldırılır?

Baran Çelik1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yeni bir ekran kartı aldım modeli GTX 1050 Ti ve eski ekran kartımın driverlerini silmek istiyorum. Yapmam gerekenleri söylerseniz sevinirim. Cevaplarınız için teşekkürler.

Merhaba, aşağıda yer alan detaylı rehberimizi inceleyebilirsiniz.

Bu rehberi tavsiye ederim.

Bu rehberi tavsiye ederim.

Merhaba, internette DDU ile driver silmeden önce bilgisayarı güvenli moda almak gerekiyor diyen insanlar gördüm. Sizce PC'yi güvenli moda alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Almanız daha iyi olur fakat almazsanız bile sorun çıkacağını sanmam.

Yani yapmam gerekenler şöyle mi? Yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim.

1) DDU uygulamasını indireceğim.
2) Bilgisayarı güvenli moda alacağım.
3) DDU uygulaması içindeki yapılması gereken ayarları yapıp temizlendikten sonra yeniden başlat diyeceğim.
4) Güvenli modu kapatıp PC'yi yeniden başlatacağım.
5) PC'yi kapatıp yeni ekran kartımı takacağım.
6) Yeni ekran kartımın sürücülerini NVIDIA sitesinden yükleyeceğim.

Doğru mu?

Yani yapmam gerekenler şöyle mi? Yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim.

1) DDU uygulamasını indireceğim.
2) Bilgisayarı güvenli moda alacağım.
3) DDU uygulaması içindeki yapılması gereken ayarları yapıp temizlendikten sonra yeniden başlat diyeceğim.
4) Güvenli modu kapatıp PC'yi yeniden başlatacağım.
5) PC'yi kapatıp yeni ekran kartımı takacağım.
6) Yeni ekran kartımın sürücülerini NVIDIA sitesinden yükleyeceğim.

Doğru mu?
Evet, yapmanız gerekenleri yukarıdaki makalelere göre yaparsanız hicbir sorun olmayacaktır.

Evet, yapmanız gerekenleri yukarıdaki makalelere göre yaparsanız hiçbir sorun olmayacaktır.

Yukarıdaki makalelerde güvenli mod ile yapılmıyor driver silme işlemi bu yüzden sordum. Son bir sorum daha var. DDU uygulaması içinde yeni ekran kartı takacaksanız temizle ve kapat seçeneğini seçin diyor ama ben bilgisayarımı güvenli moda alıp driver sileceğim için ben temizle ve kapat dersem yeni ekran kartımı taktıktan sonra PC hala güvenli Mod'da kalmış olmayacak mı? Yani bu yüzden DDU içinden temizle ve yeniden başlat deyip sonra PC açılınca güvenli modu kapatıp bir daha PC'yi yeniden başlatıp bu sefer PC açılınca PC'yi kapatıp yeni ekran kartımı takmam daha mantıklı değil mi?

Yukarıdaki Makaleler'de güvenli mod ile yapılmıyor driver silme işlemi bu yüzden sordum. Son bir sorum daha var. DDU uygulaması içinde yeni ekran kartı takacaksanız temizle ve kapat seçeneğini seçin diyor ama ben bilgisayarımı güvenli moda alıp driver sileceğim için ben temizle ve kapat dersem yeni ekran kartımı taktıktan sonra PC hala güvenli Mod'da kalmış olmayacak mı? Yani bu yüzden DDU içinden temizle ve yeniden başlat deyip sonra PC açılınca güvenli modu kapatıp bir daha PC'yi yeniden başlatıp bu sefer PC açılınca PC'yi kapatıp yeni ekran kartımı takmam daha mantıklı değil mi?

Hayır o kadar detaya fazla takılmayın eğer ekran kartınızı değiştirecekseniz uygulamadan ilgili seçeneği seçin. Ekran kartınızı degistirmeyecekseniz bile güvenli modda driver kurulumu yapmanizin sakıncası olmayacaktir. Güvenli moda Wi-Fi ile baglanabilmek için "Güvenli Modu Ağ ile Başlat" seçeneğini seçmeniz yeterli olacaktır.

Hayır o kadar detaya fazla takılmayın eğer ekran kartınızı değiştirecekseniz uygulamadan ilgili seçeneği seçin. Ekran kartınızı degistirmeyecekseniz bile güvenli modda driver kurulumu yapmanizin sakıncası olmayacaktir. Güvenli moda Wi-Fi ile baglanabilmek için "Güvenli Modu Ağ ile Başlat" seçeneğini seçmeniz yeterli olacaktır.
Merhaba ama ben güvenli mod ile yapıcaksam bu işlemi ve ddu içinden temizle ve kapat dersem yeni ekran kartımı taktığım zaman güvenli mod hala açık olmayacak mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı