Bios günceldi. Sanırım sorun DDU'yu güvenli modda çalıştırmamamdan kaynaklandı. An itibariyle Windows 10 geçtim ve kendi kurduğu driverlar sorunsuz çalışıyor.
BIOS güncel. Fakat Windows 10 geçtikten sonra şimdiki sorunum da Wi-Fi. Wi-Fi kapatıp açma fonksiyon tuşum tam çalışmıyor. Windows ise Wi-Fi fonksiyonunun elle kapatıldığını söylüyor bana. Biostan boot ayarlarından network adaptörü enabled ettim. Sorun hala devam ediyor. Formattan hemen sonra böyle bir sorun yoktu. Bilgisayarı yeniden başlatmamla baş gösterdi
Şey onu diğer konuda belirttim. Üründeki adaptör ürünün kendi adaptörü değil. Modelini bilmiyorum. Aygıt kimliği ile arattım Google'da fakat pek bir şey bulamadım. Kendi sitesinden indirmem mümkün gözükmüyor.
Download the latest drivers for your HP Pavilion G6 Notebook PC. This website that will help automatically detect and download the correct drivers free of cost for your HP Pavilion G6 Notebook PC for Windows system.
www.driveridentifier.com
Wireless Button Driver adında bir sürücü buldu sanırım sorunumun kaynağı bu.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.