Ben DDU ile sürücüyü tamamen kaldırmak istiyorum. Çünkü performans kaybı yaşıyorum. Ama ilk defa kullanacağım için bilgisayarın bozulmasını istemiyorum. Pek bilgim de yok açıkçası. Bu yüzden her şeyi doğru yapmak için birkaç sorum olacak. DDU ile sürücü kaldırmadan önce internet tamamen kesilmeli mi? Bir de güvenli modda bilgisayarı açıp işlemleri tamamladıktan sonra bilgisayarı  tekrar açarsam güvenli moddan çıkar mı? Bu arada bazı yerlerde DDU ile sürücü kaldırmadan önce sürücünün güncel olması gerektiği yazıyor. Benim sürücüm güncel değil. En son sürücüyü kurup sonra DDU ile kaldırmam mı gerekiyor? Bu sitede açılan eski bir DDU rehberinde farklı ayarlar gözüküyordu. Onlar kaldırıldı mı? Son olarak ekstra bir şey yapmam gerekiyor mu? Sadece bu dediklerimi yaparsam görüntü vermeme veya benzeri bir sıkıntı yaşar mıyım? Teşekkürler.

PC: İntel Core İ7 3770 | GT 415 | HD 4000 | 16 GB RAM DDR3 1333Mhz | Quadro H61 Anakart | 300W PSU ATX | Samsung 870 EVO 250 GB SSD | Kioxia Exceria Sata SSD 480GB | Fury 128GB SSD | Toshiba MQ0ABD038 320GB HDD | Windows 10 Pro AtlasOS
 PC: İntel Core İ7 3770 | GT 415 | HD 4000 | 16 GB RAM DDR3 1333Mhz | Quadro H61 Anakart | 300W PSU ATX | Samsung 870 EVO 250 GB SSD | Kioxia Exceria Sata SSD 480GB | Fury 128GB SSD | Toshiba MQ0ABD038 320GB HDD | Windows 10 Pro AtlasOS