DDU ile sürücü kaldırdıktan sonra bilgisayar yavaş

düşükfpsci

Centipat
Daha fazla  
Merhaba birkaç saat önce DDU ile driverları sıfırlamak gerekti. Yeniden başlayınca PC çok kasıyordu yeni driverları indirme dosyasını düşe kalka açtım. İndirdi ama setupu yapmadım. Açılmasını bekliyorum o kadar bilgisayar yavaş. Ne yapman gerekiyor?

Ekran kartım MX450 ve PC aniden kapandı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam normal moda giremiyorum döngüye kaldım
Hocam Windows+R yapıp msconfig yazdıktan sonra, sistem yapılandırması açılacak, genel menüsünden normal başlangıcı seçebilir misiniz?

Hocam Windows+R yapıp msconfig yazdıktan sonra, sistem yapılandırması açılacak, genel menüsünden normal başlangıcı seçebilir misiniz?
Önyükleme sekmesinde, güvenli önyükleme açık ise onu da kapatın.

Dosya Ekleri

• IMG_2659.jpeg
    IMG_2659.jpeg
    283,3 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
Hocam şu arkadaşın dediğini de deneyebilir misiniz?

Bu yöntem de yaramazsa, bilgisayardaki aktif hesabınız Microsoft hesabı ise onun şifresini deneyebilirsiniz. Kronik Windows 11 sorunlarından biri diye düşünüyorum.

Hocam güvenli modda ağa bağlanamıyorum.
CMD komutu ile kapatmayı denedim çalışmadı.

Shift yeniden başlat yaptıktan sonra açılan başlangıç ayarlarından ağ ile güvenli moda girdikten sonra da internete bağlanmıyor ise başka bir sıkıntı vardır. Ethernet kablo taktıktan sonra ağ ile güvenli moda bağlanmayı deneyebilirsiniz.

Hocam laptopum ethermet kablosu bağlayamam ama bir Wi-Fi şeyi var onu takıp deneyeceğim.

4 numaralı seçenekte tamam dediğiniz normal ama 5 nolu seçeneğe geldikten sonra bile ağ erişimi olmamasını anlamak mümkün değil.

Dosya Ekleri

• IMG_2663.jpeg
    IMG_2663.jpeg
    236,2 KB · Görüntüleme: 18
Hocam deniyorum.
Hocam başlangıç ayarlarına erişmek için BitLocker gerekiyor.
Anladığım kadarıyla bilgisayarınızda microsoft hesabınız girişli.

aka.ms/myrecoverykey

Sitesine telefondan veya farklı bir cihazınızdan giriş yaptıktan sonra bitlocker anahtarınızı görüntüleme sekmesi var. Oradaki kısmın fotoğrafını çekin ve az önceki bitlocker şifresini istediği kısımda yazın. Ondan sonra umarım olacağını düşünüyorum.

Anladığım kadarıyla bilgisayarınızda Microsoft hesabınız girişli.

aka.ms/myrecoverykey

Sitesine telefondan veya farklı bir cihazınızdan giriş yaptıktan sonra BitLocker anahtarınızı görüntüleme sekmesi var. Oradaki kısmın fotoğrafını çekin ve az önceki BitLocker şifresini istediği kısımda yazın. Ondan sonra umarım olacağını düşünüyorum.

Hocam ben bilgisayarı almadan önce BitLocker vardı.

Bilgisayarı sıfırlamaya denedim hata alıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı