Çözüldü DDU ile sürücü kaldırıp eski sürümü kurma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Giorno Giovanna

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 2060 R5 3500
RTX 2060 ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp eski sürücü kurmak istiyorum. Son güncellemelerle birlikte ekran birden gidip ekran kartı fanları son hız dönmeye başlıyor ve bir daha gelmiyor.

Çözüm
Sistemi güvenli modda başlatıp DDU'yu öyle açın, sonra sürücüleri kaldırıp yeniden başlat diyeceksiniz. Sistem açıldıktan sonra denemek istediğiniz sürücüyü kurabilirsiniz.
Sistemi güvenli modda başlatıp DDU'yu öyle açın, sonra sürücüleri kaldırıp yeniden başlat diyeceksiniz. Sistem açıldıktan sonra denemek istediğiniz sürücüyü kurabilirsiniz.

Çözüm
1698334008127.png

Neleri seçeceğim?

Windows 11 nasıl güvenli modda başlatacağım? Bulamadım.
Shift tuşuna basılı tutarak yeniden başlatma seçeneğini seçin. Buradan sonrasını ezberden söylüyorum, biraz yanlış olabilir ama tema aynı. Sorun Gider> Gelişmiş Seçenekler> Başlatma Seçenekleri olması lazım. Burada yeniden başlat tuşu olacak, ona tıkladıktan sonra bazı sayılarla eşleşmiş görevler verecek. Güvenli modda başlatmak için hangi sayı gösterilmişse ona basın.

Shift tuşuna basılı tutarak yeniden başlatma seçeneğini seçin. Buradan sonrasını ezberden söylüyorum, biraz yanlış olabilir ama tema aynı. Sorun Gider> Gelişmiş Seçenekler> Başlatma Seçenekleri olması lazım. Burada yeniden başlat tuşu olacak, ona tıkladıktan sonra bazı sayılarla eşleşmiş görevler verecek. Güvenli modda başlatmak için hangi sayı gösterilmişse ona basın.
Hocam yaptımda önerdiğiniz bir NVIDIA sürümü var mı acaba?

Hocam yaptımda önerdiğiniz bir NVIDIA sürümü var mı acaba?
Bilmem kaç asırdır NVIDIA kullanmıyorum, eğer son sürümde problem yaşıyorsanız bir alt sürümü kurabilirsiniz diye düşünüyorum. Neredeyse hiç sorun yaşamadım sürücülerle alakalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı