DDU ile sürücüyü kaldırdıktan sonra herhangi bir sorun olur mu?

EKMEKİSTAN

Decapat
Daha fazla  
AMD'den Intel'e geçiş yapacağım, ekran kartını takmadan da PC'yi açmayacağım için (ekran kartının gelmesini bekliyorum) şimdiden sürücüleri kaldırmak istedim ve kaldırdım, kaldırırken çözünürlük gitti, siyah oldu ekran vs. en son yeniden başlattı ve çözünürlük düzeldi, DDU da PC'den silinmiş, korkmam gereken bir durum var mı (Windows 11)?

Bir şey olmaz.

DDU ile driver sildikten sonra ekran gider gelir PC yeninden başlatılır doğru da DDU PC'den nasıl silindi anlamadım.

Bir şey olmaz. En kötü durumda format atarsınız öyle düzelir. (Görüntü alamazsanız falan)
Yok yeniden başlattığında sorun olmadı ki muhtemelen pc yeni kart takıldıktan sonra açılacak, ama aygıt yöneticisini tam ekran yaptığımda görüntü gidip geldi

Sorun olmaz hocam. Sadece siz sürücüyü kurana kadar grafik hızlanma olmaz.
Grafik hızlanma nedir?

Yok yeniden başlattığında sorun olmadı ki muhtemelen pc yeni kart takıldıktan sonra açılacak, ama aygıt yöneticisini tam ekran yaptığımda görüntü gidip geldi

Grafik hızlanma nedir?
Hocam sürücü demek şoför demektir. Şoförsüz araba yürür mü? Sürücüyü kurduğunuzda şoför koltuğa oturup ekran kartını tam gaz sürüyor diye düşünün.

Hocam sürücü demek şoför demektir. Şoförsüz araba yürür mü? Sürücüyü kurduğunuzda şoför koltuğa oturup ekran kartını tam gaz sürüyor diye düşünün.

Eski karttan bahsediyorsunuz sandım yenisini alınca tabii ki yükleyceğim de hangisini yükleyeceğimi kestiremedim Intel'in site çok karışık (Arc'a 750)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…