Çözüldü DDU seçenekleri nasıl olmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi
Oyunlarda FPS düşmesi yiyorum ve bu yüzden DDU ile ekran kartı sürücüsünü silip daha sonra yenisini indirmek istiyorum. Hangi seçenekleri seçmeliyim?

NVIDIA laptop ekran kartım var bu yüzden AMD'de seçili olanların işaretini kaldırdım. Dahili GPU sürücüsünü silmek istemiyorum o yüzden Intel'in işaretli olmasına gerek olmadığını düşünüyorum.

Laptopu güvenli Mod'a alıp uygulamayı yönetici olarak çalıştırdım. Sonrası için sizden cevap bekliyorum.
İşaretli olanlar otomatik olarak işaretlendi. Değiştirmem gereken bir şey var mı?

Dosya Ekleri

• IMG_20230820_162143.jpg
    128,6 KB · Görüntüleme: 122
  • IMG_20230820_162212.jpg
    148,7 KB · Görüntüleme: 118
Çözüm
DDU yazılımını dün sabah kullandım ve akşama kadar ekran kartını oyunlarda test ettim. Faydasının olduğunu söyleyebilirim. (Benim bilgisayarda kronik bir sorun olduğunu düşünüyorum ama burada anlatmaya gerek yok. Gerekli şikayetleri yaptım ve yapacağım.)

İnternetten, Nvidia'nın sitesinden yüklediğim driver işe yaramadıktan sonra Aygıt Yöneticisi'nden eski driver'a geri dönmeyi de denemiştim ama işe yaramıyordu. DDU ile ekran kartı sürücüsünü sildikten sonra bilgisayar kendisini otomatik olarak Normal Mod'da başlattı ve Aygıt Yöneticisi'ne baktığımda ekran kartı sürücüsü yoktu ama internete bağlı olduğum için otomatik olarak sürücü ve Nvidia Denetim Masası bilgisayara indi.

Aşağıda paylaşacağım linkleri sırasıyla uygularsanız sorunsuz bir şekilde DDU yazılımını kullanabileceğinizi düşünüyorum. Paylaştığım link harici yerden DDU'yu indirmemenizi tavsiye ederim. Ben ilk olarak başka yerden indirmiştim ama bilgisayar virüs tespit etti. Hemen engelledim ve şu an sorun yok. Paylaştığım link sorunsuz. Seçenekleri ise oto seçili olarak bıraktım. "Ortakların tekliflerini göster" ve "DDU güncellemelerini otomatik kontrol et" seçeneklerinin gereksiz olduğunu düşündüğüm için kapattım.​
  1. How to Use the Display Driver Uninstaller (DDU) to Uninstall an....
  2. Display Driver Uninstaller (DDU) V18.0.6.6 Released.
  3. Start your PC in safe mode in Windows - Microsoft Support
  4. Display Driver Uninstaller (DDU) Nedir, Nasıl Kullanılır?
  5. Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
  6. Çözüldü: Windows 10 güvenli moddan nasıl çıkılır?
Neden böyle polemiklere giriyorsunuz anlayamıyorum, güncellemeyi kurduktan sonra sistemin gidip de eski sürümü çalıştıracak hali yok. Bence boşuna aksiyon aramayın, GeForce Experience üzerinden yeni güncellemeyi yapın ve yolunuza bakın.

GeForce Experience'dan indirdiğim son sürüm Game Ready sürücüsü yüzünden bu sorunu yaşıyorum. Hangi sürücüyü indirsem olmadı. En iyi çözüm bu denmiş o yüzden denemek istedim.

GeForce Experience'dan indirdiğim son sürüm Game Ready sürücüsü yüzünden bu sorunu yaşıyorum. Hangi sürücüyü indirsem olmadı. En iyi çözüm bu denmiş o yüzden denemek istedim.
Hangi ekran kartının sürücüsünü indireceksiniz? Windows 10 64 bit mi kullanıyorsunuz? Manuel olarak güncel linkini paylaşayım öyle deneyin bir de.

Hangi ekran kartının sürücüsünü indireceksiniz? Manuel olarak güncel linkini paylaşayım öyle deneyin bir de.
RTX 3060 Laptop GPU. 536.67 yi indirmeyi düşünüyordum. Bu işlemi iptal edip onu mu indireyim?

Hangi ekran kartının sürücüsünü indireceksiniz? Windows 10 64 bit mi kullanıyorsunuz? Manuel olarak güncel linkini paylaşayım öyle deneyin bir de.
Evet Windows 10 kullanıyorum şu anda.

Güncel sürüm 536.99, eğer indirmek istiyorsanız buraya girip manuel sürücü arama yöntemi ile size uygun olanı indirin.
Eki Görüntüle 1910138
İşlemi iptal edip Normal Moda döndüm. Dediğinizi deneyeceğim. Aslında önceki sürücüye dönmeyi de denedim ama yine işe yaramamıştı.

Özel bir durumunuz yoksa önerilen seçenekleri ellemeyip başlatırsınız. Fazla kurcalamayın o ayarları.

İşaretli olanlarda önerilen olmayıp işaretli olanlar var, onlar da mı işareti şekilde kalmalı? Şu an işlemi iptal ettim ama ilerisi için soruyorum.

DDU yazılımını dün sabah kullandım ve akşama kadar ekran kartını oyunlarda test ettim. Faydasının olduğunu söyleyebilirim. (Benim bilgisayarda kronik bir sorun olduğunu düşünüyorum ama burada anlatmaya gerek yok. Gerekli şikayetleri yaptım ve yapacağım.)

İnternetten, Nvidia'nın sitesinden yüklediğim driver işe yaramadıktan sonra Aygıt Yöneticisi'nden eski driver'a geri dönmeyi de denemiştim ama işe yaramıyordu. DDU ile ekran kartı sürücüsünü sildikten sonra bilgisayar kendisini otomatik olarak Normal Mod'da başlattı ve Aygıt Yöneticisi'ne baktığımda ekran kartı sürücüsü yoktu ama internete bağlı olduğum için otomatik olarak sürücü ve Nvidia Denetim Masası bilgisayara indi.

Aşağıda paylaşacağım linkleri sırasıyla uygularsanız sorunsuz bir şekilde DDU yazılımını kullanabileceğinizi düşünüyorum. Paylaştığım link harici yerden DDU'yu indirmemenizi tavsiye ederim. Ben ilk olarak başka yerden indirmiştim ama bilgisayar virüs tespit etti. Hemen engelledim ve şu an sorun yok. Paylaştığım link sorunsuz. Seçenekleri ise oto seçili olarak bıraktım. "Ortakların tekliflerini göster" ve "DDU güncellemelerini otomatik kontrol et" seçeneklerinin gereksiz olduğunu düşündüğüm için kapattım.​
  1. How to Use the Display Driver Uninstaller (DDU) to Uninstall an....
  2. Display Driver Uninstaller (DDU) V18.0.6.6 Released.
  3. Start your PC in safe mode in Windows - Microsoft Support
  4. Display Driver Uninstaller (DDU) Nedir, Nasıl Kullanılır?
  5. Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
  6. Çözüldü: Windows 10 güvenli moddan nasıl çıkılır?

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…