politetrafloraetilen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mayıs 2015 Mesajlar 2.086 Çözümler 6 29 Temmuz 2018 #1 Merhaba arkadaşlar, oyunu yeni kurdum ama "EAC has noticed that your gamedata has changed (Error Code 4). If you want to repare this, you have to look after your intergrity of your gamecache..." Böyle bir hata alıyorum. Sebebi nedir acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2018
Merhaba arkadaşlar, oyunu yeni kurdum ama "EAC has noticed that your gamedata has changed (Error Code 4). If you want to repare this, you have to look after your intergrity of your gamecache..." Böyle bir hata alıyorum. Sebebi nedir acaba?
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 29 Temmuz 2018 #2 Oyun dosyalarınızda doğrulamanızı istiyor. Verify Integrity of Game Files - How To's - Veri Tabanı - Steam Support Eğer bu işlem olmazsa oyun dosyalarında Easy Anti Cheat yazılımı olacaktır. EAC yönetici olarak çalıştırın. Dead by Daylight seçip EAC kurun. Artı 0 Eksi
Oyun dosyalarınızda doğrulamanızı istiyor. Verify Integrity of Game Files - How To's - Veri Tabanı - Steam Support Eğer bu işlem olmazsa oyun dosyalarında Easy Anti Cheat yazılımı olacaktır. EAC yönetici olarak çalıştırın. Dead by Daylight seçip EAC kurun.
Me30E Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 57 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #3 Bende işe yaramadı başka bildiğiniz yöntem var mı? Artı 0 Eksi