xsesaeary Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 338 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #1 Böyle bir hata arkadaşlarımla oynayamıyorum yardım edin.
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.841 Makaleler 65 Çözümler 1.046 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #2 Oyunu yönetici olarak çalıştırıp tekrar dener misin? Belki çözüm olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS xsesaeary Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 338 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #3 Park Müdürü Benson dedi: Oyunu yönetici olarak çalıştırıp tekrar dener misin? Belki çözüm olabilir. Genişletmek için tıkla... Steam offline diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2021 Artı 0 Eksi
Park Müdürü Benson dedi: Oyunu yönetici olarak çalıştırıp tekrar dener misin? Belki çözüm olabilir. Genişletmek için tıkla... Steam offline diyor.
E esadomer Kilopat Katılım 20 Nisan 2019 Mesajlar 670 Çözümler 3 19 Aralık 2021 #4 xsesaeary dedi: Steam offline diyor. Genişletmek için tıkla... Steam de online olduğunuza emin misiniz? Sağ alttan çevrimdışı olup olmadığınıza bakın. Artı 0 Eksi
xsesaeary dedi: Steam offline diyor. Genişletmek için tıkla... Steam de online olduğunuza emin misiniz? Sağ alttan çevrimdışı olup olmadığınıza bakın.
KS KS xsesaeary Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 338 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2021 #5 esadomer dedi: Steam de Online olduğunuza emin misiniz? Sağ alttan çevrimdışı olup olmadığınıza bakın. Genişletmek için tıkla... Evet Online gözüküyorum hatta arkadaşım bana yazıyor. esadomer dedi: Steam de Online olduğunuza emin misiniz? Sağ alttan çevrimdışı olup olmadığınıza bakın. Genişletmek için tıkla... Birisi daha benim gibi konu açmış ve yanıtı söylemiş gerçekten bu olabilir çünkü sadece DBD değil diğer oyunlarında Online giremediğimi fark ettim. Son düzenleme: 20 Aralık 2021 Artı 0 Eksi
esadomer dedi: Steam de Online olduğunuza emin misiniz? Sağ alttan çevrimdışı olup olmadığınıza bakın. Genişletmek için tıkla... Evet Online gözüküyorum hatta arkadaşım bana yazıyor. esadomer dedi: Steam de Online olduğunuza emin misiniz? Sağ alttan çevrimdışı olup olmadığınıza bakın. Genişletmek için tıkla... Birisi daha benim gibi konu açmış ve yanıtı söylemiş gerçekten bu olabilir çünkü sadece DBD değil diğer oyunlarında Online giremediğimi fark ettim.