Arkadaşlar oyunu ilk defa indirdim oyuna girerken şöyle bir sorunla karşılaştım "initializition error.The Game has initialized incorrectly and may not Save your Game properly. Restarting your Game may Resolve the problem" yazmış, altına da Player ID: Buraya da bir ID yazmış. "Press here to display your cloudıd." yazıyordu.
Bende yönetici olarak çalıştırdığımda Steam Offline diyor nasıl çözeceğim bu sorunu.
Arkadaşlar sorunu çözdüm. Nasıl yapacağınızın linkini aşağıya koyuyorum.
Arkadaşlar Dead by Daylight'ı eskiden oynuyordum ve bir sürü DLC ile perklerim açıktı, kısaca emeğim vardı. Fakat oyuna bir süre ara verdikten sonra oynamaya çalıştığımda bu hatayı aldım. Oyun açılınca şu hatayı veriyor: Inıtıalızatıon error. The Game has initialized incorrectly and may not...
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
Bende yönetici olarak çalıştırdığımda Steam Offline diyor nasıl çözeceğim bu sorunu.
Arkadaşlar sorunu çözdüm. Nasıl yapacağınızın linkini aşağıya koyuyorum.
Arkadaşlar Dead by Daylight'ı eskiden oynuyordum ve bir sürü DLC ile perklerim açıktı, kısaca emeğim vardı. Fakat oyuna bir süre ara verdikten sonra oynamaya çalıştığımda bu hatayı aldım. Oyun açılınca şu hatayı veriyor: Inıtıalızatıon error. The Game has initialized incorrectly and may not...
Sorunu çözemeyen arkadaşlar abonesi olduğunuz internet sağlayıcının mobil uygulamasından güvenli internet ayarını standarta çekip oyuna öyle girmeyi deneyin ben sorunu böyle çözdüm.
Ben Epic Games'ten indirdim Epic Games'de yönetici olarak çalıştıramıyorsun denedim lütfen sorunu çözün oyunu iki kere silip tekrar yükledim olmadı Google de de sorunun çözümü yok.