Yeni başladığın için auric cell harcamanı önermem bence bedava katillerden birini oyna hoşuna giden.Dead by Daylight oynamaya yeni başladım oyuna biraz para yatırıp auric cells aldım şu an 750 tane var sizce hangi katilleri açarsam daha mantıklı olur?
Katillerin çoğu irisdescent shard ile açılabiliyor oynadıkça shard kazanıyorsunuz zaten.Yeni başladığın için auric cell harcamanı önermem bence bedava katillerden birini oyna hoşuna giden.
Yeni başladığın için auric cell harcamanı önermem bence bedava katillerden birini oyna hoşuna giden.
Katillerin çoğu irisdescent shard ile açılabiliyor oynadıkça shard kazanıyorsunuz zaten.
Survivor mu demek istediniz? Survivorlardan lara croft açabilirsiniz yeni avantajı güzel bence.Peki insanlardan önerebileceğin biri var mı?
Survivor mu demek istediniz? Survivorlardanlara croft açabilirsiniz yeni avantajı güzel bence.
ben nemesis ve the nightmare arasında kaldım ikisinden birini alıcağım muhtemelenLisanslı olanlardan al diğerleri oyun içi parayla açılıyor. (Freddy ben oynadığım zamanlar güçlüydü şu an bilemiyorum.) Michael myers zor ama güzel karakter, yüksek rankta iş yapmayabilir.
Nemesis alın eğer huntress oynayacaksanız.Survivor olarak MEG güzel dediler doğru mu?
ben nemesis ve the nightmare arasında kaldım ikisinden birini alıcağım muhtemelen
Herkesin main katili farklı olabilir. Bütün katillerle oynayarak hangisinde daha iyi olduğunu kendin denemelisin. Benim main katilim pyramid head. Bunu önersem belki sana uygun olmayacak. Nurse ise en kötü oynadığım katil ama belki sen çok iyisindir, bilemem.
Kısacası her katilin kendisine has bir özelliği ve oynanış tarzı var. Kişi de katili kendi deneyimlerine göre tercih etmeli. Oyunun kendi katilleri zamanla ücretsiz açılıyor. Lisanslı katiller ise tamamen parayla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.