Dead by Daylight katil önerisi

Kirpistan

Centipat
Daha fazla  
Dead by Daylight oynamaya yeni başladım oyuna biraz para yatırıp auric cells aldım şu an 750 tane var sizce hangi katilleri açarsam daha mantıklı olur?

Dead by Daylight oynamaya yeni başladım oyuna biraz para yatırıp auric cells aldım şu an 750 tane var sizce hangi katilleri açarsam daha mantıklı olur?
Yeni başladığın için auric cell harcamanı önermem bence bedava katillerden birini oyna hoşuna giden.

Yeni başladığın için auric cell harcamanı önermem bence bedava katillerden birini oyna hoşuna giden.
Katillerin çoğu irisdescent shard ile açılabiliyor oynadıkça shard kazanıyorsunuz zaten.

Lisanslı olanlardan al diğerleri oyun içi parayla açılıyor. (Freddy ben oynadığım zamanlar güçlüydü şu an bilemiyorum.) Michael myers zor ama güzel karakter, yüksek rankta iş yapmayabilir.

Survivor mu demek istediniz? Survivorlardanlara croft açabilirsiniz yeni avantajı güzel bence.

Survivor olarak MEG güzel dediler doğru mu?
Lisanslı olanlardan al diğerleri oyun içi parayla açılıyor. (Freddy ben oynadığım zamanlar güçlüydü şu an bilemiyorum.) Michael myers zor ama güzel karakter, yüksek rankta iş yapmayabilir.
ben nemesis ve the nightmare arasında kaldım ikisinden birini alıcağım muhtemelen

Herkesin main katili farklı olabilir. Bütün katillerle oynayarak hangisinde daha iyi olduğunu kendin denemelisin. Benim main katilim Pyramid Head. Bunu önersem belki sana uygun olmayacak. Nurse ise en kötü oynadığım katil ama belki sen çok iyisindir, bilemem.

Kısacası her katilin kendisine has bir özelliği ve oynanış tarzı var. Kişi de katili kendi deneyimlerine göre tercih etmeli. Oyunun kendi katilleri zamanla ücretsiz açılıyor. Lisanslı katiller ise tamamen parayla.

Herkesin main katili farklı olabilir. Bütün katillerle oynayarak hangisinde daha iyi olduğunu kendin denemelisin. Benim main katilim pyramid head. Bunu önersem belki sana uygun olmayacak. Nurse ise en kötü oynadığım katil ama belki sen çok iyisindir, bilemem.

Kısacası her katilin kendisine has bir özelliği ve oynanış tarzı var. Kişi de katili kendi deneyimlerine göre tercih etmeli. Oyunun kendi katilleri zamanla ücretsiz açılıyor. Lisanslı katiller ise tamamen parayla.

Kendim birkaç katil alıp denedim. Şu anda nurse main olacağım gibi. Katili oynaması bayağı zor geliyor ama zevkli de.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı