Dead by Daylight "No Network Connection" Sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

felemantale

Centipat
Katılım
1 Ocak 2020
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar Steam üzerinden dead by daylight adlı oyunu aldım. Oyunu kurdum ve önüme no network connection adlı hata alıyorum. Eskiden oyuna VPN ile girebiliyordum şimdi o da olmuyor yardım eder misiniz lütfen.
Not: Aynı sorunu içeren resmi buldum eski sürüm olabilir dikkate almayınız.


7Y315UVP9SNC.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Konu açılalı bayağı olmuş ama bilgi vermek istedim. Oyunu 700K oynadım oynamaya devam ediyorum 600 küsür saatlerde bende de aynı problem oldu oyuna 1 sene giremedim 1 sene içinde sürekli denedim girmeyi mail attım her şeyi denedim hiçbir şekilde girmedi (format, reset, oyunu 20 kere sildim yükledim, onlarca mail attım). Bir sene sonra girdi yazılımsal bir şey ve oyun yapımcısı sadece bu konu hakkında ne yardımcı oluyor ne de açıklama yapıyor. Bu arada oyuna sadece internet kafede girebiliyordum oda internet Cafe'nin yönetici server şifresiyle başka bilgisayar veya kendi bilgisayarımda hiçbir şekilde 1 sene boyunca açılmadı.
 
Konu ile alakasız ama bir şey sormak istiyorum. Bu oyun nasıldır yani alsam memnun kalır mıyım ?
almadıysan yanlış hatırlamıyorsam bir dlc ile indirimde ve o dlcc oyundsan kalkcak yakın zamanda yani, dlc yi alınca katil ve karakterler sende kalıyo ama bidsaha alınmıyo almadıysan şuan bi bakabilirsin
 

Yeni konular

Geri
Yukarı