Dead by Daylight pinhead alınabilir durumda mı?

Alfa53

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVIDIA GeForce GTX 1050 Tİ
8 GB RAM
AMD A8-7650K
Meslek
Öğrenci
Oyunu 2017 de aldım ama hem bilgisayarım ortalamaydı hem de zamanım yoktu. Bu aralar aşırı sardım ve 250 saati geride bıraktım ve katil mainim. Oyundaki her katile sahibim tek biri hariç oda bu konuyu açmamı sağlayan pinhead. 4 Nisanda lisans süresinden dolayı gittiğini biliyorum ama belki geri gelir diye içimde garip bir umut var. Oynamasını sevdiğim bir karakter ve kesinde istediğim bir karakter ama markette olmadığı için birkaç seçenek dışında alınıyor mu bilmiyorum. Gidip de keylerine 14.000 TL vermek istemem sonuçta hesap da almak istemiyorum. Bu tür şeylerden nefret ederim ki desteklememde ki onlarda aynı fiyattır muhtemel. Oynayanları görünce kıskancımdan ölüyorum bana bir umut verin ne olur? Yakında hellraiserin bir oyunuda çıkıyor belki behavior lisans falan yeniler 30 40 dolarda olsa da alacağım yeter ki geri gelsin ya.

Oyunu 2017 de aldım ama hem bilgisayarım ortalamaydı hem de zamanım yoktu. Bu aralar aşırı sardım ve 250 saati geride bıraktım ve katil mainim. Oyundaki her katile sahibim tek biri hariç oda bu konuyu açmamı sağlayan pinhead. 4 Nisanda lisans süresinden dolayı gittiğini biliyorum ama belki geri gelir diye içimde garip bir umut var. Oynamasını sevdiğim bir karakter ve kesinde istediğim bir karakter ama markette olmadığı için birkaç seçenek dışında alınıyor mu bilmiyorum. Gidip de keylerine 14.000 TL vermek istemem sonuçta hesap da almak istemiyorum. Bu tür şeylerden nefret ederim ki desteklememde ki onlarda aynı fiyattır muhtemel. Oynayanları görünce kıskancımdan ölüyorum bana bir umut verin ne olur? Yakında hellraiserin bir oyunuda çıkıyor belki behavior lisans falan yeniler 30 40 dolarda olsa da alacağım yeter ki geri gelsin ya.
Gitti, lisans yenileceğine sanmıyorum maalesef. Şansınıza küsün...

Bhvr uğraşsa jason da gelecek inşallah.

Harbi KralOyun'a yeni 2 tane katil gelecek zaten 3 4 gün önce haberi yayıldıda lisanslı değil galiba onlar yoksa jason olsun pennywise olsun ya da art the clown olsun biri ya da oyunlardan Chris Walker falan gelse tatlı olurda bellide olmaz.

Oyundan lisansı bittiği için kalktı hocam maalesef. Ne olacağı belli olmaz bir bakarsın geri gelir Behavior'a bağlı.

Bilmiyorum umarım gelir geçen hafta Instagram'da 2 tane de Reels paylaştılar Pinhead'le ilgili pek unuttuklarını sanmıyorum ne de olsa koskoca pinhead.

Gitti, lisans yenileceğine sanmıyorum maalesef. Şansınıza küsün...

Bence belli olmaz reis bir bakmışsın tak diye gelir ümidi kesmemek lazım. Baktık kısa süreliğine.
Clive barker's hellraiser: Revival adlı oyunun çıkışıyla kısa süreliğine markete falan geri gelir.

Stranger Things'in lisansı da aynı bu şekilde bitmişti ve sonra tekrar yenilediler. O yüzden geri gelebilme ihtimali yok diyemeyiz. Beklemeye devam etmekten başa bir yolu yok maalesef.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı