Dead by Daylight tüm karakterler olmadan oynanır mı?

Bedirhan.10

Yoctopat
Daha fazla  
1 hafta kadar önce Dead by Daylight almıştım ilk gün oyuna girdim karakterlere baktım dedim olacak iş değil oyuna para yatırmam lazım. Bütün karakterleri merak ettim hem bana tavsiye edilenleri ilk alacaktım baktım hesapladım 1 karakter 11 liraya geliyordu fakat dün akşam güncelleme geldi ve oyuna girdiğimde her şey 10 katına çıkmıştı. Ben de mecbur seviye atladıkça kazanılan parayla karakter alacağım bunu kasmanın hızlı bir yolu var mıdır yoksa düz oynamalı mıyım? Sadece ucuz olan DLC'leri alabildim bazı karakterler geldi ama çoğunu alamadım tabii.

Hocam gamerindibi diye bir kanal var orada adam katil oynarken de kurban oynarken de perklerini anlatıyor. Biraz küfür falan ediyor yani öyle çok resmi takılan biri değil biraz daha rahat biri. Bir de soruna ben kendim cevap vereyim, karakterleri görüntüden çok perk için alırsın, yani önce dediğim adamı izle, kendine kurban için de katil için de bir Build falan yap. Sonra hangi karakterde bulunuyor onu öğren sonra o karakteri aç. Yalnız şu son 1-2 yılda meta perkler (çoğunluğun kullandığı) değişebiliyor.

Bazı günlerde günün ilk maçında ekstra XP veriyor. Genelde Instagram sayfalarında paylaşılıyor.

XP olayı hangi taraf daha az oynanıyorsa ona göre XP veriliyor diye biliyorum. Fakat bence şu andan itibaren öyle gireyimde rank kasayım ciddiyetiyle oynanmaz 4 kişilik bir ekibiniz yoksa. Dead hard vb. çoğu perk büyük nerfler yedi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı