A Agahh Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 90 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 20:16 #1 1 ve 2. kapıyı geçtim ve 2. kapıdaki bütün bossları yendim ama 3. kapı açılmıyor. 2. kapıyı bitirdikten sonra alay etme özelliğini falan da aldım ama açılmıyor. Çözümünü bilen var mı?
1 ve 2. kapıyı geçtim ve 2. kapıdaki bütün bossları yendim ama 3. kapı açılmıyor. 2. kapıyı bitirdikten sonra alay etme özelliğini falan da aldım ama açılmıyor. Çözümünü bilen var mı?
Çözüm A A Agahh Cuma 15:54 Çözümü şuymuş ben sadece kralın eline gitmiştim kraliçe ile drakula'ya gitmemiştim onlara gidince kapı otomatik açıldı.
Çözümü şuymuş ben sadece kralın eline gitmiştim kraliçe ile drakula'ya gitmemiştim onlara gidince kapı otomatik açıldı.
KS KS A Agahh Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 90 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 15:54 #11 Çözümü şuymuş ben sadece kralın eline gitmiştim kraliçe ile drakula'ya gitmemiştim onlara gidince kapı otomatik açıldı. Artı 0 Eksi Çözüm
Çözümü şuymuş ben sadece kralın eline gitmiştim kraliçe ile drakula'ya gitmemiştim onlara gidince kapı otomatik açıldı.