Bu tarz yerlere nasıl ulaşacağım? Sol yukarıdan baktığım zaman mobların ve itemlerin olduğunu görebiliyorum. Trick veya farklı kombinasyonlar mı mevcut?
Son düzenleme:
Bu videodan bakarak yapabilirsiniz hocam benim anlatmamla pek anlayacağınızı düşünmüyorum çünkü.Rica etsem Discord adını verebilir misin? Müsaitsen eğer anlatabilirsen detaylı olarak çok hoş olur.
Bir yerde sarmaşık özelliği açılıyor. O açılınca o gördüğün şeye git tuş çıkacak bas oraya ulaşırsın.
Altta yeşil bir şey var. O yeşil şey yukarıya doğru çıkman için var. O ability'ıda sonradan veriyor oyun sana.
Teşekkür ederim.Oyuna yeni başladın sanırım onlar için ''rün'' lazım.
Rünler nasıl bulunur yaz çıkar.
İyi de ölünce oyun sıfırlanıyor. Onu nasıl halledebilirim?Altta yeşil bir şey var. O yeşil şey yukarıya doğru çıkman için var. O ability'ıda sonradan veriyor oyun sana.
Çok bilgim yok, anlatabilirsen sevinirim.Altta yeşil bir şey var. O yeşil şey yukarıya doğru çıkman için var. O ability'ıda sonradan veriyor oyun sana.
Kanka ölünce sıfırlanmıyor ki? Oyunun amacı öl güçlen.Teşekkür ederim.
İyi de ölünce oyun sıfırlanıyor. Onu nasıl halledebilirim?
Hocam oyunda belli başlı yerlerde elite düşmanlarla savaştığınız yerler var. Onlardan çıkıyor.Teşekkür ederim.
İyi de ölünce oyun sıfırlanıyor. Onu nasıl halledebilirim?
Çok bilgim yok, anlatabilirsen sevinirim.
Rica etsem Discord adını verebilir misin? Müsaitsen eğer anlatabilirsen detaylı olarak çok hoş olur.Kanka ölünce sıfırlanmıyor ki? Oyunun amacı öl güçlen.
Rica etsem Discord adını verebilir misin? Müsaitsen eğer anlatabilirsen detaylı olarak çok hoş olur.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.