Dead Island 2 Sistem Gereksinimleri Açıklandı

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
54.027
Çözümler
18
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
dead-island-2-sistem-gereksinimleri-aciklandi.jpg

Geliştirici Dambuster Studios tarafından zombi temalı aksiyon oyunu Dead Island 2 için merak edilen sistem gereksinimleri duyuruldu. Oyunun resmi web sitesindeki SSS sayfası, donanım gereksinimlerini detaylandırıyor. Oyunu 1080p’den daha yüksek çözünürlükte oynamak istiyorsanız donanım gereksinimleri tahmin edeceğiniz üzere çok daha yüksek. Dead Island 2 Sistem Gereksinimleri Minimum Saniyedeki kare sayısı: 30 Çözünürlük: 1080p İşletim Sistemi: […]

Devamı: Dead Island 2 Sistem Gereksinimleri Açıklandı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Benim PC minimum gereksinimleri tam sınırda karşılıyor galiba. Ultra için bile 3090..
 
Bende anlamadım GPU değil de CPU neden artıyor?

Çünkü optimizasyonu o kadar beceremediler ki yüksek dokuları ekran kartı render alırken işlemci ise o dokuları motora göre simüle eder yani bu bağlamda adamlar felaket rezil bir iş çıkaracaklar çünkü 7900X nedir yahu BeamNG mi oynuyoruz?
 
Optimizasyon berbat olsun da TLOU gibi iadelerle uğraşsınlar. Başka türlü akıllanmayacak bu oyun yapımcıları. 1080P 60fps için 5600X istemek ne? PS4'te çalışan bir oyunun minimum RAM gereksinimi neden 10GB?
FSR ve DLSS çıktığından beri oyun yapımcıları kendini kaybetti. "Ne de olsa FSR-DLSS var, fps artar" diyerek optimizasyonu iyice bıraktılar.
 

Geri
Yukarı