GeForce NOW Dead Island 2'de düşük FPS veriyor

Executioner

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Performans deneme paketini aldım Stalker 2'de 2080 geldiğini gördüm ancak Dead Island 2'de Ultra ayarlarda FPS yerlerde sürünüyor anlamadığım şekilde. Hangi kart geliyor göremiyorum ama 2080 geliyorsa bu oyunda 1080p'de 100 FPS verebilmesi lazım. Önerilen zaten 2070.

Arkadaşlar merhaba. Performans deneme paketini aldım Stalker 2'de 2080 geldiğini gördüm ancak Dead Island 2'de Ultra ayarlarda FPS yerlerde sürünüyor anlamadığım şekilde. Hangi kart geliyor göremiyorum ama 2080 geliyorsa bu oyunda 1080P'de 100 FPS verebilmesi lazım. Önerilen zaten 2070.

İnternet hızın yüksek olmalı ayrıca GeForce NOW eskisi gibi değil HDD takılı cihazlar veriyor rezalet bir sistemle oynatıyor.

İnternet hızın yüksek olmalı ayrıca GeForce NOW eskisi gibi değil HDD takılı cihazlar veriyor rezalet bir sistemle oynatıyor.
internetten yana sıkıntı yok akış kısmı 60 fps görünürken oyun kısmı 30'lara düşüyor. feedback verebileceğimiz iletişim adresleri var mı bunların?
Bazı oyunlara HALA, ISRARLA 1650 Super veriyorlar.
daha geçen Ceo'su Technopat'ın Youtube videosunda 1060'lı kartları kapattık dedi

İnternetten yana sıkıntı yok akış kısmı 60 FPS görünürken oyun kısmı 30'lara düşüyor. Feedback verebileceğimiz iletişim adresleri var mı bunların?

Daha geçen CEO'su Technopat'ın YouTube videosunda 1060'lı kartları kapattık dedi.

Boşuna şikayet etme GeForce NOW mesajlarını okumadan çöpe atıyor ayrıca o haber yalan.

Technopat sponsor mu?

Öneriyorsa sponsordur kimse yaralı parmağa işemez hiçbir reklam ücretsiz değildir.

Technopat sponsor mu bilmiyorum ama tarafsız bir kanaldan izlemek lazım son durumu.

Boşuna şikayet etme GeForce NOW mesajlarını okumadan çöpe atıyor ayrıca o haber yalan.

Öneriyorsa sponsordur kimse yaralı parmağa işemez hiçbir reklam ücretsiz değildir.
Ceo'nun açıklamasıydı o zaman hem Ali Güngör'e hem Recep Baltaş'a yalan söyledi demektir bu

Technopat Haberler

Geri
Yukarı