burke35 Kilopat Katılım 30 Eylül 2018 Mesajlar 745 Çözümler 3 29 Mart 2023 #1 IMG_1304.MOV drive.google.com Dostlar deadlift form analizi yaparsanız sevinirim.
C cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.946 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Mart 2023 #2 Hocam bu deadlift değil galiba, arka bacak çalışmak için bu. Hatta ben bununla arka bacak çalışınca mükemmel oluyor.
Hocam bu deadlift değil galiba, arka bacak çalışmak için bu. Hatta ben bununla arka bacak çalışınca mükemmel oluyor.
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 29 Mart 2023 #3 Normal deadlift bu değil.
burke35 Kilopat Katılım 30 Eylül 2018 Mesajlar 745 Çözümler 3 30 Mart 2023 #4 Hoaxer dedi: Normal deadlift bu değil. Genişletmek için tıkla... Hocam romanian tarzı yapıyorum arka bacağın kasılmasını hissedip çalışması için. Belimin durumu için demiştim zaten. cinar_yasarrr dedi: Hocam bu deadlift değil galiba, arka bacak çalışmak için bu. Hatta ben bununla arka bacak çalışınca mükemmel oluyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam dizleri kırmadan arka bacak iyi kasılıyor ben belim açısından demiştim. Son düzenleme: 30 Mart 2023
Hoaxer dedi: Normal deadlift bu değil. Genişletmek için tıkla... Hocam romanian tarzı yapıyorum arka bacağın kasılmasını hissedip çalışması için. Belimin durumu için demiştim zaten. cinar_yasarrr dedi: Hocam bu deadlift değil galiba, arka bacak çalışmak için bu. Hatta ben bununla arka bacak çalışınca mükemmel oluyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam dizleri kırmadan arka bacak iyi kasılıyor ben belim açısından demiştim.
C cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.946 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Mart 2023 #5 burke35 dedi: Evet hocam dizleri kırmadan arka bacak iyi kasılıyor ben belim açısından demiştim. Genişletmek için tıkla... Bel kemeri de var. Tabiri caizse doğru form için çok mükemmel domalmak adlı hareketi yapmak lazım.
burke35 dedi: Evet hocam dizleri kırmadan arka bacak iyi kasılıyor ben belim açısından demiştim. Genişletmek için tıkla... Bel kemeri de var. Tabiri caizse doğru form için çok mükemmel domalmak adlı hareketi yapmak lazım.
burke35 Kilopat Katılım 30 Eylül 2018 Mesajlar 745 Çözümler 3 30 Mart 2023 #6 cinar_yasarrr dedi: Bel kemeri de var. Tabiri caizse doğru form için çok mükemmel domalmak adlı hareketi yapmak lazım. Eki Görüntüle 1719967 Genişletmek için tıkla... Dizleri kır diyorsunuz değil mi hocam? cinar_yasarrr dedi: Bel kemeri de var. Tabiri caizse doğru form için çok mükemmel domalmak adlı hareketi yapmak lazım. Eki Görüntüle 1719967 Genişletmek için tıkla... Bu arada dediğiniz şey romanian için mi yoksa normal deadlift için mi?
cinar_yasarrr dedi: Bel kemeri de var. Tabiri caizse doğru form için çok mükemmel domalmak adlı hareketi yapmak lazım. Eki Görüntüle 1719967 Genişletmek için tıkla... Dizleri kır diyorsunuz değil mi hocam? cinar_yasarrr dedi: Bel kemeri de var. Tabiri caizse doğru form için çok mükemmel domalmak adlı hareketi yapmak lazım. Eki Görüntüle 1719967 Genişletmek için tıkla... Bu arada dediğiniz şey romanian için mi yoksa normal deadlift için mi?
sinkare.coskare Kilopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 756 30 Mart 2023 #7 cinar_yasarrr dedi: Bel kemeri de var. Tabiri caizse doğru form için çok mükemmel domalmak adlı hareketi yapmak lazım. Eki Görüntüle 1719967 Genişletmek için tıkla... Emir ver çok hoşuna gider
cinar_yasarrr dedi: Bel kemeri de var. Tabiri caizse doğru form için çok mükemmel domalmak adlı hareketi yapmak lazım. Eki Görüntüle 1719967 Genişletmek için tıkla... Emir ver çok hoşuna gider
C cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.946 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Mart 2023 #8 burke35 dedi: Dizleri kır diyorsunuz değil mi hocam? Bu arada dediğiniz şey romanian için mi yoksa normal deadlift için mi? Genişletmek için tıkla... Her iki tür için de diyorum, belin asla bükülü olmasın, ayıptır söylemesi bel içerde kalça dışarda olsun tamamen.
burke35 dedi: Dizleri kır diyorsunuz değil mi hocam? Bu arada dediğiniz şey romanian için mi yoksa normal deadlift için mi? Genişletmek için tıkla... Her iki tür için de diyorum, belin asla bükülü olmasın, ayıptır söylemesi bel içerde kalça dışarda olsun tamamen.
burke35 Kilopat Katılım 30 Eylül 2018 Mesajlar 745 Çözümler 3 30 Mart 2023 #9 cinar_yasarrr dedi: Her iki tür için de diyorum, belin asla bükülü olmasın, ayıptır söylemesi bel içerde kalça dışarıda olsun tamamen. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ne ayıbı beli içeri alıp kilitliyorum zaten ama normal deadlift dediklerinde dizlerimi kırmam mı gerekiyor anlamadım açıkçası.
cinar_yasarrr dedi: Her iki tür için de diyorum, belin asla bükülü olmasın, ayıptır söylemesi bel içerde kalça dışarıda olsun tamamen. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ne ayıbı beli içeri alıp kilitliyorum zaten ama normal deadlift dediklerinde dizlerimi kırmam mı gerekiyor anlamadım açıkçası.
C cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.946 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Mart 2023 #10 burke35 dedi: Yok hocam ne ayıbı beli içeri alıp kilitliyorum zaten ama normal deadlift dediklerinde dizlerimi kırmam mı gerekiyor anlamadım açıkçası. Genişletmek için tıkla... Evet.
burke35 dedi: Yok hocam ne ayıbı beli içeri alıp kilitliyorum zaten ama normal deadlift dediklerinde dizlerimi kırmam mı gerekiyor anlamadım açıkçası. Genişletmek için tıkla... Evet.