Kitap Death Note Cilt 6 14.9TL

Bunu bilgisizliğimden soracağım, yardımcı olursanız sevinirim.

Bazı mangalar neden çok pahalı iken bazıları çok ucuz oluyor?

Belli sitelerde bir manga 300-400 TL iken belli sitelerde bunun gibi ucuz fiyatlarda mangalar bulunuyor. Ucuz olmalarının sebebi nedir? Chapter sayısı vs. Mi az oluyor?
Japon kültürü pek yaygın değil hocam ülkemizde ne yazık ki, ben Light Novel okumaya bayılırım mesela ama ülkede yok. Köklü mangalar ucuz oluyor genelde talep olduğu için.

Bunu bilgisizliğimden soracağım, yardımcı olursanız sevinirim.

Bazı mangalar neden çok pahalı iken bazıları çok ucuz oluyor?

Belli sitelerde bir manga 300-400 TL iken belli sitelerde bunun gibi ucuz fiyatlarda mangalar bulunuyor. Ucuz olmalarının sebebi nedir? Chapter sayısı vs. Mi az oluyor?

Ucuz olan mangalar Türkçeleştirilmiş oluyor ve Türkiye de basılıyor bundan dolayı yerel fiyat uyguluyorlar ve fiyatı ucuz oluyor. 300TL'ye gördüğünüz manga ya özel seridir ya da İngilizce baskıdır. İngilizce baskı kitaplar dolar kurundan dolayı aşırı pahalı oluyor.

Yani ben şu an bu mangayı alırsam, eksiksiz bir şekilde chapter vs atlamadan okuyabileceğim. Değil mi?

Hocam okuyamazsın ben indirime giren tek kitabı 6 olduğu için attım, Death Note 1'den itibaren okumanız şart. Alan arkadaşlar da haberi olsun sırf 6'yı alırsanız bir işe yaramaz.

Son düzenleme:
Koleksiyoncu değilseniz almak pek mantıklı gelmiyor bana açıkçası, ben genelde sevdiğim serilerin güzel sahneli ciltlerini alıyorum. Diğer türlü internetten okuyorum.
Harry Potter, Death Note gibi serilerin kitabını almayı öneririm, koleksiyonluk yapımlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı