Death Stranding 1 alınır mı?

AliErdem3838

Centipat
Daha fazla  
Biliyorsunuz ki Steam indirimleri var ve Death Stranding'in ikinci oyunu da çıktı, bilgisayara gelmeden önce almayı ve oynamayı planlıyorum fakat türünde de beni rahatsız eden bir eylem yok fakat oyun almaya değer mi sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Biliyorsunuz ki Steam indirimleri var ve Death Stranding'in ikinci oyunu da çıktı, bilgisayara gelmeden önce almayı ve oynamayı planlıyorum fakat türünde de beni rahatsız eden bir eylem yok fakat oyun almaya değer mi sizce?

Değer hocam hikayesi çok iyi ve çok özgün bir tür bu fiyata iyi olur.

Genel bir tabirle söyleyecek olursam, yürüme simülasyonu fakat. Kendine özgü bir hikayesi ortamı var kargo taşırken gideceğiniz yolları yapmanız çok zevkli.

Sorman hata. Millet kargocu Simulator'u diyorda o açıdan bakarsan RDR2 de at sürme simulatoru vs. vs. Bitmez yani bambaşka havası hele o özel sahnelerde aniden giren müzikleri derin hikayesi ters köşesi mükemmel bir başyapıt gerçekten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eger boyle kafa dagitmalik, kargo dagitmali filan oyun seviyorsan, 'deliver at all costs', kargo dagitiyorsun karakteri gelistiriyorsun, oyunun muzigi, mekanikleri, havasi bambaska mükemmel bir basyapit. Hikayesi muhtemelen Death Stranding'den kat kat iyidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı