Death Stranding 299 TL'ye alınır mı?

alpknkc

Kilopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Oyunu çok merak ediyordum ve pahalı olduğu için almıyordum. Pinti Panda'nın videolarını izlemeye başladım bu hafta, 12 bölüm falan izledim. Şu an Steam'de 299 TL'ye düşmüş ama hala çok pahalı. Yakın zamanda da daha fazla indirime girmez herhalde. Sizce bu fiyattan alınır mı yoksa beklenmeli mi?

Bekle yakında indirime girer. Ben AC Odyssey'i 28 liraya aldım oyun 269TL sen düşün.

Epic Store'dan güzel bir atak bekliyorum aslında. :) Aslında şu an almamım bir mantığıda yok gibi laptopu satabilirsem RTX 3080'li bir sistem toplama planım var. Full HD oynamaktansa 2K oynama imkanım olacak o zaman. Ama orada durdukça aklımı kurcalıyor hep ve en azından Cyberpunk 2077 çıkmadan oynayıp aradan çıkarmakta istiyorum.

Epic Store'dan güzel bir atak bekliyorum aslında. :) Aslında şu an almamım bir mantığıda yok gibi laptopu satabilirsem RTX 3080'li bir sistem toplama planım var. Full HD oynamaktansa 2K oynama imkanım olacak o zaman. Ama orada durdukça aklımı kurcalıyor hep ve en azından Cyberpunk 2077 çıkmadan oynayıp aradan çıkarmakta istiyorum.
İndirime girmezse bile yine o kadar para vermenizi önermem, oyun güzel olsa da o fiyata değebilecek bir oyun da değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı