Death Stranding alınır mı?

Hikayesi çok güzel, merak uyandırıcı cinsten. Ama oynanış beni baydı. Yaklaşık 15-16 saatin ardından aynı şeyleri yapmaktan yorulup bırakmıştım.

Epic kaç kere bedava verdi, Game Pass'te de olması lazım. Ayrı yeten PlayStation'da 700 TL vermek bayağı fazla bu oyuna. Bilgisayarın falan varsa oradan oyna. Ama tek seçeneğin PlayStation ise ve merak ediyorsan al.

Mesela ben de hikayeden ziyade oynanışa tutulmuştum ve oyunu 100 saat sıkılmadan oynamamı sağlamıştı. Bu oyun hakkında çok farklı görüşler var, o yüzden parayı vermeden önce iyi düşünün.

Merhaba, Dead stranding şu anda PS stores 700 TL sizce alınır mı? Ve sıkıcı mı?

Hocam oyun güzel böyle ilk dakikadan başka oyuncuların işte haritaya bir şeyler eklemesine falan seviniyorsun sonra 5 6 saatin sonunda artık daralıyorsun git git yollar bitmiyor bence hikayesi için oynayacaksan bir YouTuber'den ara sahneleri izle geç.

Oyun çok güzel ben seviyorum fakat oynayış herkese hitap etmiyor. Arkadaşların dediği gibi bir süre sonra sıkılabilirsin. Epic Games hesabını kontrol etmelisin, almış olabilirsin.

Konuyu uyandırıyorum ama sormadan geçemeyeceğim. Öncelikle alınır hikayesi karışık gelebilir satın almadan önce hikayesini iyicene öğren ona göre harcamanı yap. Atmosferi muazzam ötesi heyecan ve macera birbirine yapışmış ikili bu oyun çok güzel. Benim sormak istediğim Epic Games ücretsiz vermişti yalnız benim hesapta kütüphanemde oyun gözükmesine rağmen başarımlar bölümünde oyunun logosu icon'u hatta banner'ı gözükmüyor bunu son iki yıldır da düzeltmediler benle mi alakalı bilemedim sizde de öyle mi arkadaşlar?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı