Death Stranding Director's Cut 199 TL'ye alınır mı?

Epic Games bedava vermişti zamanında. Grafikleri ve atmosfer güzel. Oynadığım en ilginç oyun. Ara sahnelerin toplam uzunluğu 8-9 saat diye biliyorum. Ha bire kargo dağıtıp yürüdüğünüz bir oyun. Ben olsam o fiyatı vermezdim.

Epic Games bedava vermişti zamanında. Grafikleri ve atmosfer güzel. Oynadığım en ilginç oyun. Ara sahnelerin toplam uzunluğu 8-9 saat diye biliyorum. Ha bire kargo dağıtıp yürüdüğünüz bir oyun. Ben olsam o fiyatı vermezdim.
Ghost Reckon Wildlands oyununu zamanında bitirip çok keyif aldığım için Breakpoint'i satın almıştım 139 TL'ye beğenilir beğenilmez ben ilk oyunundan çok keyif almıştım.

Assassin's Creed alacağım ancak o da bir türlü indirime girmiyor. Şuan Shadow of the Tomb Raider oynuyorum. Control'ü bitirdim. Crysis'lerin hepsini bitirdim. Tomb Raider'in eski oyunlarını bitirdim. Witcher 3'ü bitirdim bir kaç kez. RDR2 sırada bekliyor. Cyperpunk hiç almadım çünkü nedense çok sevecekmiş gibi olmadığım için sevemedim. Oyun konusunda kararsızlık yaşıyorum bu aralar.
Tek bildiğim şey şu çok aşırı gerilimli oyunları sevmiyorum. Tomb Raider bu konuda ideal geliyor örneğin. Control bile oyun atmosferi, müzikleri ve fısıldayan sesler çok gerici oluyordu ama tabii oyun güzeldi o ayrı mesele. Assassin's Creed serisine dalarsam Valhalla ve yeni çıkacak oyuna kadar hep sarar beni herhalde diye düşünüyorum.

Ghost reckon Wildlands oyununu zamanında bitirip çok keyif aldığım için Breakpoint'i satın almıştım 139 TL'ye beğenilir beğenilmez ben ilk oyunundan çok keyif almıştım.

Assassin's Creed alacağım ancak o da bir türlü indirime girmiyor. Şu an Shadow of the Tomb Raider oynuyorum. Control'ü bitirdim. Tomb Raider'in eski oyunlarını bitirdim. Witcher 3'ü bitirdim birkaç kez. RDR2 sırada bekliyor. Cyberpunk hiç almadım çünkü nedense çok sevecekmiş gibi olmadığım için sevemedim. Oyun konusunda kararsızlık yaşıyorum bu aralar.

Ben bu ara Dying Light 2 ile devam ediyorum. Ve sanırım bu oyunun "fanboy"u olacağım. O derece hoşuma gitti. Bu arada Cyberpunk 2077 Epic Games'te aşırı ucuz 120 TL civarında haberin olsun. Oynamadıysan kesinlikle Dying Light 2 tavsiye ederim.

Steam üzerinde Death Stranding Director's Cut 199 TL'ye alınır mı?
Yürü - ara sahne izle - tekrar yürü şeklinde 50 saatlik deneyim sunuyor oyun.

Öyle ki oyunun sonunda yaklaşık 2.5 saat kesintisiz ara sahne izliyorsun örneğin. Yürümek, dakikalarca ara sahne izlemek beni sıkmaz diyorsan piyasadaki en farklı oyundur Death Stranding, verdiğin paraya değer.

Son düzenleme:
Yürü - ara sahne izle - tekrar yürü şeklinde 50 saatlik deneyim sunuyor oyun.

Öyle ki oyunun sonunda yaklaşık 2.5 saat kesintisiz ara sahne izliyorsun. Yürümek, ara sahne izlemek beni sıkmaz diyorsan piyasadaki en farklı oyundur Death Stranding, verdiğin fiyata değer.
Kojima oyunu oynayıp ara sahnelerden şikayet etmek çok saçma beklentiniz neydi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı