Evet, normal sürümü erişilebilir.Oyunun director's cut versiyonuna mı diyor? Epic Games'e giremediğimden soruyorum
Evet, normal sürümü erişilebilir.Oyunun director's cut versiyonuna mı diyor? Epic Games'e giremediğimden soruyorum
Ben şimdi girebildim. Ben yükleyebiliyorum diğer versiyonu.Evet, normal sürümü erişilebilir.
Yarın 19.00'dan sonra erişilemez aklınızda bulunsun.İnanamıyorum, aylardır bu oyunu almayı planlıyordum hatta az önce bilgisayarı Steam'den bunu almak için açmıştım. Şimdiyse ücretsiz olduğunu görüyorum. Epic Games'in verdiği en iyi oyun benim için açık ara budur. Yarın hesaba ekleyeyim.
İnanamıyorum, aylardır bu oyunu almayı planlıyordum hatta az önce bilgisayarı Steam'den bunu almak için açmıştım. Şimdiyse ücretsiz olduğunu görüyorum. Epic Games'in verdiği en iyi oyun benim için açık ara budur. Yarın hesaba ekleyeyim.
Link var mı hocam?Ben şimdi girebildim. Ben yükleyebiliyorum diğer versiyonu.
Hocam düzgün verebilse bizde diyeceğiz böyle ama sonuç ortada.İnanamıyorum, aylardır bu oyunu almayı planlıyordum hatta az önce bilgisayarı Steam'den bunu almak için açmıştım. Şimdiyse ücretsiz olduğunu görüyorum. Epic Games'in verdiği en iyi oyun benim için açık ara budur. Yarın hesaba ekleyeyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.