Oyun Death Stranding Epic Games Store'da ücretsiz!

Hocam beni ilgilendiren bir şey yok. Bir oyun hayatımı çok değiştirmez. Ben burada adamların hakkını savunmasına laf atmanıza söylüyorum yazdıklarımı.
Bir yerde hizmetin ücretsiz olması onun iyi ya da kötü yapılacağını belirtmez. DC verisyonuysa eğer o hizmeti verirsin, ilkten alanlara DC sonra hatayı farkedip diğerlerine normalini vermezsin. Bu durum düzeltilir, özür dilenir, yanlışlık oldu denilir vs. Epic'in oyunun sürümünü kaldırtacak kadar eli ayağına dolaştıysa yanlışlık vardır zaten. Ama hak arayan adamlara da gidip zaten ücretsiz DC olmasa ne olacak demek saçma. İyi forumlar.
İşte biz de onu diyoruz. Yanlışlık olduğuna dair bir şey yok. Adamlar belki ilk başta onu verip sonra asıl sürümünü vermek istemiş olabilirler veya yanlışlıkta yapmış olabilirler ya gerçekten iki oyunda birbirine çok benziyor ve o adamlar da insan. İstediklerini yaparlar da hâlâ şikayet edenleri anlamıyoruz biz. Adamlar asfalt dökmüş bunlar yolda çakıl taşı var diyor.

Bu istemci kadar rezalet bir şey yok. Hesabıma girip silmişler mi diye bakmaya çalışıyorum bakamıyorum. Steam savunucularını şu an daha iyi anlıyorum.

Adamlar kimsenin yapamayacağı (amazon hariç) şekilde oyunu beleş yapmış bizim millet hala yok öyle yok böyle oldu diyip duruyor. Normal sürümü 400 lira ver parayı al o zaman. cins milletiz
Microsoft:
Am i joke to you?

Adamlar kimsenin yapamayacağı (Amazon hariç) şekilde oyunu beleş yapmış bizim millet hala yok öyle yok böyle oldu deyip duruyor. Normal sürümü 400 lira ver parayı al o zaman. Cins milletiz

Dostum haksızlık diyorlar ya. Bilmeyenlere haksızlık nedir nasıl olur anlatacağız resmen. Haksızlık sen oyunu almışken eğer Epic oyunu sana vermezse tamam bu haksızlıktır ama adam senden bir şey çalmamış. Asıl siz Epic'e haksızlık yapıyorsunuz bu boş eleştirilerinizle.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı