Oyun Death Stranding Epic Games Store'da ücretsiz!

1 kişide yazmamış DC sürüm alıp almadığımızı nereden anlıyoruz diye...
Ben iki sürümü de aldım:
1671995217258.png

Birisi bana bunu açıklayabilir mi lütfen? İki oyun var ikisi de aynı ama birisinde content yazıyor 2 eklentili diğer düz bu ne demek oluyor?
Biri ana oyun, diğeri de eklenti paketi. İkisinin de mağaza linki aynı.

Birisi bana bunu açıklayabilir mi lütfen? İki oyun var ikisi de aynı ama birisinde content yazıyor 2 eklentili diğer düz bu ne demek oluyor?

sabahtandır bunu anlamaya çalışıyorum iki oyun var kütüphanede birisinde content iki etklentili yazıyor diğeri de düz oyun. Acaba content DC mi?
Oyun isminin üstüne gelip ufak bir pop-up görüntüsünde ne yazdığını görebiliriz. Merak ettim ben de. Ekran görüntüsü isterim :)

Ne oldu anlamadım. Director's Cut yazıyordu, sonra normal sürüme çevirdiler. Launcher çöktü. En azından normal sürümü alabildim.

Dosya Ekleri

• Death Stranding.png
    Death Stranding.png
    411,9 KB · Görüntüleme: 183
Ben standart sürümü almadım bu Epic ''ikisi de varsa birini ben alayım'' falan der diye :D
İlk olarak Director's Cut'ı almıştım. Gerekirse standart versiyonu alabilirler.
Ne oldu anlamadım. Director's Cut yazıyordu, sonra normal sürüme çevirdiler. Launcher çöktü. En azından normal sürümü alabildim.
Sanırım sunucuları rahatlatmak için de böyle yapılmış olabilir. Belki yarın yine Director's Cut'ı bedava yapabilirler. Tamamen Epic Games'e bağlı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı