TogimelonH24
Decipat
Şurada İncelemeye cevap veriyoruz işte Bay @emrevitus13 tabi ki resmi olacağız. Sonraki incelemenizi de bekliyorum.Hocam bu kadar resmiyete gerek yok teşekkürler.![]()
Şurada İncelemeye cevap veriyoruz işte Bay @emrevitus13 tabi ki resmi olacağız. Sonraki incelemenizi de bekliyorum.Hocam bu kadar resmiyete gerek yok teşekkürler.![]()
Benim anaç ruhum Ciri'den sonra ilk kez BB'ye evlat gözü ile bakmıştı. Çok bağlanmıştım ona. Bebeğim benim.Tamam da inceleme de yazdığım gibi ihikayesi çok umurumda olmadı bir yerden sonra yapacak bir şey yok hatta ara sahneleri direk geçiyordum.
İnanır mısınız bebek ağlamasına fobim oluştu BB yüzünden BT'ler mi geliyor diye.@the_saliks @Yennefer Sorceress
Şurada incelemeye cevap veriyoruz işte bay @emrevitus13 tabii ki resmi olacağız. Sonraki incelemenizi de bekliyorum.![]()
Ne yalan söyleyeyim bir ara gözlüklü doktor denen herif bizden aldı ya belli bir süre onsuz oynadık o aşamada özlemiştim keratayı.Benim anaç ruhum Ciri'den sonra ilk kez BB'ye evlat gözü ile bakmıştı. Çok bağlanmıştım ona. Bebeğim benim.![]()
Off evet sağlık durumu dolayısıylaydı değil mi? Ne çekilmez olmuştu onsuz Amerika.Uzun bir süre başka incelemem olmayabilir canım çektikçe paylaşacağım çünkü.
ne yalan söyleyeyim bir ara gözlüklü doktor denen herif bizden aldı ya belli bir süre onsuz oyandık o aşamada özlemiştim keratayı.![]()
Çocukta bakarım oyun da oynarım.Bu Japonların kafa beni benden alıyor.Kimisi kapsüle bebek koyup taşıttırır. Kimisi de sırtımıza çocuk koyup taşıttırır. Şikayetim yok, çocukları ve bebekleri severim. Ya sevimliliğine bakmaktan oyunu nasıl oynayacağız?
![]()
Bu arada hala bb ringtone benim bildirim sesi. 0.16
Off evet sağlık durumu dolayısıylaydı değil mi? Ne çekilmez olmuştu onsuz Amerika.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.