Ne?Delikli olduğu için üst yapı daha dayanıksız, elde kalır olabilir(!). Bundan şüpheleniyor olabilir.
Ne?Delikli olduğu için üst yapı daha dayanıksız, elde kalır olabilir(!). Bundan şüpheleniyor olabilir.
Kırılmaz. Mühendisler zaten bunu düşünerek yapıyor bunları.Delikli olduğu için üst yapı daha dayanıksız, elde kalır olabilir(!). Bundan şüpheleniyor olabilir.
Nasıl isterseniz hocam, hangisi içinize siniyorsa onu alın ama bahsettiğiniz olay tamamen önyargı ve psikolojik bir şeyden ibaret.Hocam yani sürekli delik olduğundan, plastikleri birleşmiyor gibi hissediyorum. Bu da kırılacakmış gibi bir his bırakıyor içimde.
Ne?kesinlikle yok öyle bir şey, hatta söz konusu bile değil. Normal bir mouse ne kadar dayanıklıysa delikli mouse da o kadar dayanıklı.
Kırılmaz. Mühendisler zaten bunu düşünerek yapıyor bunları.
Videolardan testlerine bakın isterseniz. Ayrıca bu markaların garantisi iyi.Evet, saçma bir ön yargı farkındayım. Ama bu önyargımı kıramıyorum![]()
Öyle olur demiyorum hocam zaten, (!) işareti var oradaNe?Kesinlikle yok öyle bir şey, hatta söz konusu bile değil. Normal bir mouse ne kadar dayanıklıysa delikli mouse da o kadar dayanıklı.
Kırılmaz. Mühendisler zaten bunu düşünerek yapıyor bunları.
Ağırlık ve skatez olarak daha önde. Kablo kısmında ise bi' tık geride kalıyor. Glorious Model O gibi bir fare üstelik 260 TL.
Biliyorum ben size söylemedim zaten hocam, eğer öyle bir önyargısı varsa (ki varmış) konu sahibine söyledim.Öyle olur demiyorum hocam zaten, (!) işareti var orada.
Biliyorum hocam, sadece böyle bir his ve şüphe oluşabiliyor.
Tasarımı aynı olarak kullanıyorlar büyük ihtimalle çünkü Light 2-S gibi modelleri tasarımları Rampage'in Gentle ile aynı olsa da malzeme kalitesi, sensör, skatez, kablo ve ağırlık olarak çok farklılar.Ne de olsa bütçesi var hocam, V2 alsın hoşuna gitmiş sonuçta. Tamamen Pwnage kopyası Light 2 200 ise pek hoşuma gitmedi benim de. 300TL olması şüpheli, derinlemesine bir inceleme falan gelirse anca öyle önerebilirim. Ne kadar dayanıklı tam olarak bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.