DeathAdder V2 alınır mı?

Bütçe
450 civarları

Hocam SteelSeries markasının fareleri hakkında hiçbir fikrim yok. Yani iyi ve kötü yanlarını bilmiyorum, bu yüzden almayı düşünmüyorum açıkçası.

Hocam SteelSeries markasının fareleri hakkında hiçbir fikrim yok. Yani iyi ve kötü yanlarını bilmiyorum, bu yüzden almayı düşünmüyorum açıkçası.

Hocam kaliteli truemore sensörü var Sensei Ten faresin de takip özelliği var Rival 650 de ağırlık dengesi var bir de yeni faresi Rival 5 her kullanışa göre kendi bukalemun gibi değişiyor SteelSeries'in fareleri de kaliteli.

Yazdığınız sebeplerin neredeyse hiçbiri almak için bir sebep değil. 650 IPS yazmışsınız ama sanırım IPS'in tam olarak ne olduğunu ve ne anlama geldiğini, nerede lazım olduğunu bilmiyorsunuz. Zira 650 IPS'e yetişebilmek normal şartlar altında neredeyse imkansız. Sensör artık 1. derece seçim faktörü değil. DPS derken sanırım DPI'dan bahsetmişsiniz, kesinlikle bir artı değil zira bırakın 15-20 bini 1000 DPI üstü bile gereksiz tamamen. Yazılım olarak ışıklandırmayı saymazsak Razer Synapse'in "kesinlikle almak için bir sebep" denilecek bir artısı yok. Dizayn zaten kişisel bir şey, ama o da benzersiz değil :)

Alabilirsiniz, gayet alınır bir mouse fakat Model D, Model O, Pulsefire Haste gibi modellere bakmanızı öneririm. Hafiflik ve paracord kablo büyük nimet.
Model D daha iyi bir seçim mi? Ben de v2 ile arasında kaldım da.

Model D daha iyi bir seçim mi? Ben de v2 ile arasında kaldım da.
Şahsen Model D'nin daha iyi olduğunu düşünüyorum ama deneme imkanınız varsa kesinlikle almadan önce denemelisiniz. Fiyat farkı fazla değilse Amazon'dan almanızı öneririm, hiç değilse beğenmediğiniz zaman iade daha kolay olur. Ayrıca kutuyu açarken de çok dikkatli ve kutulamasını unutmadan açarsanız iade sıkıntı çıkarmaz -yüksek ihtimalle-

Şahsen Model D'nin daha iyi olduğunu düşünüyorum ama deneme imkanınız varsa kesinlikle almadan önce denemelisiniz. Fiyat farkı fazla değilse Amazon'dan almanızı öneririm, hiç değilse beğenmediğiniz zaman iade daha kolay olur. Ayrıca kutuyu açarken de çok dikkatli ve kutulamasını unutmadan açarsanız iade sıkıntı çıkarmaz -yüksek ihtimalle-
Sensör kalitesi olarak fark var mı Model D ile?

Sensör kalitesi olarak fark var mı Model D ile?
Razer daha iyi fakat sensörüne bakarak karar vermeyin. Hiçbir fark hissetmeyeceksiniz ikisinin arasında da. Glorious Model O Wireless ve Zowie ec2-b'nin sensörü arasındaki farkı bile yan yana koyup anlayamıyorum ben. Tercih kriteri olmasın kesinlikle o yüzden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı