DeathAdder V2 için Mouse Pad önerisi

RootTR

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhaba, DeathAdder V2 almayı düşünüyorum. Elimde 50 Türk lirasına satın aldığım Razer görünümlü bir mouse pad var, görüşünüşte çok kaliteli ancak gerçekten kaliteli olduğunu sanmıyorum. Şu an onu kullanmıyorum çünkü mevcut Mouse'm ona zarar verebilir diye korkuyorum. Bu güzel mouse için lütfen kayarken ses çıkartmayan ve pamuk gibi kayan bir pad önerir misiniz?
Şu anki pad:

IMG_20200604_130233.jpg

Merhaba, DeathAdder V2 almayı düşünüyorum. Elimde 50 Türk lirasına satın aldığım Razer görünümlü bir mouse pad var, görüşünüşte çok kaliteli ancak gerçekten kaliteli olduğunu sanmıyorum. Şu an onu kullanmıyorum çünkü mevcut Mouse'm ona zarar verebilir diye korkuyorum. Bu güzel mouse için lütfen kayarken ses çıkartmayan ve pamuk gibi kayan bir pad önerir misiniz?
Şu anki pad:

Eki Görüntüle 789176

Bütçe nedir?

Bütçe aşağı yukarı 100 türk lirası, bir pad'e 150 ve üzeri vermek bana pek mantıklı gelmiyor. Ama elbette çok fark ediyorsa 150 üzerine çıkabilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı