Hank J Wimbleton
Hectopat
Hocam kutu değil olay, mouse'da sıkıntı var.Kutuya giderken zarar gelmediğini kanıtlayamazsın.
Hocam kutu değil olay, mouse'da sıkıntı var.Kutuya giderken zarar gelmediğini kanıtlayamazsın.
Tamam da ya sen yaptıysan?Hocam kutu değil olay, mouse'da sıkıntı var.
Benim yaptığımı kanıtlayamazlar? Hasarlı ürünlerde zaten değişim yapıyorlar diye biliyorum.Tamam da ya sen yaptıysan?
Ama bu tarz durumlarda eğer açarken alınan bir video yoksa satıcı haklı bulunuyor.Benim yaptığımı kanıtlayamazlar? Hasarlı ürünlerde zaten değişim yapıyorlar diye biliyorum.
Hocam değişim yapılıyor genelde. Yapılmazsa da THH'ye kadar yolum var. Sizce değişim yapılmalı mı?Ama bu tarz durumlarda eğer açarken alınan bir video yoksa satıcı haklı bulunuyor.
THH'ye kadar yolu var ama sırf bu yüzden iade etmeye bence gerek yok. Ürünün sahte olmadığına %99 eminim.Hocam değişim yapılıyor genelde. Yapılmazsa da THH'ye kadar yolum var. Sizce değişim yapılmalı mı?
Hocam sahte değilmiş onu anladım. Göçük konusunda ne düşünüyorsunuz?THH'ye kadar yolu var ama sırf bu yüzden iade etmeye bence gerek yok. Ürünün sahte olmadığına %99 eminim.
Tasarımsal olabilir. Başka bir ürünle karşılaştırmadan yargıya varmak zor.Hocam sahte değilmiş onu anladım. Göçük konusunda ne düşünüyorsunuz?
Yok hocam bu göçük bende var sadece. Ne yapsam ki?Tasarımsal olabilir. Başka bir ürünle karşılaştırmadan yargıya varmak zor.
Yok hocam bu göçük bende var sadece. Ne yapsam ki?
@ItsAllGoodman Hocam ürünün fiyatı 25TL artmış. Değişim yaparlar mı yine de?
@ItsAllGoodman
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.