çok fark olurmu cs oyuncusuyumIkinci el XM1R alın.
Robotlar bile hissetmiyor arasında ki farkı.çok fark olurmu cs oyuncusuyum
Ben robottan daha fena olabilirim o zamanRobotlar bile hissetmiyor arasında ki farkı.
Kablosuz mouse rahatlığı çok başka.Bence sıfır olarak DeathAdder V2 alın. HyperSpeed yani kablosuz olanın pil derdi var. Eğer ki pili şarj edecek cihazınız yoksa masraf oluyor. O kadar çıkınca zaten kablo ile şarj olan modeller daha iyi olur.
Robotlar bile hissetmiyor arasında ki farkı.
Orası öyle ona bir şey demiyorum ama V2 X modeli çok masraf çıkarır. Sürekli pil almak v.s. Pili şarj eden cihazlar zaten 350-400TL civarında. Elinde yoksa eğer ki kablo ile şarj olan modeller daha iyi olur sadece. Ve arkadaşın XM1r dediği fare kablolu.Kablosuz mouse rahatlığı çok başka.
şarjlı pil var hangisini almak daha mantıklı olur Deathadder V2 mi DeathAdder V2 X HyperSpeedBence sıfır olarak alın. HyperSpeed yani kablosuz olanın pil derdi var. Eğer ki pili şarj edecek cihazınız yoksa masraf oluyor. O kadar çıkınca zaten kablo ile şarj olan modeller daha iyi olur.
Robotlar bile hissetmiyor arasında ki farkı.
Şarjlı pil var ama onu şarj edecek cihaz var mı? Asıl olay orada. Eğer var ise V2 X daha iyi olur. Zamanında bende baktım ama o bahsettiğim cihaz da pahalı yine aynı olaya denk geliyordu yukarıda bahsettiğim.şarjlı pil var hangisini almak daha mantıklı olur Deathadder V2 mi DeathAdder V2 X HyperSpeed
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.