DeathAdder V2 vs G403 Hero vs Glaive RGB Pro

Makaleler
3
Yer
Antalya/Turkey
500 TL bütçem var maalesef bunun üzerine çıkamam. Bu bütçede bir mouse almak istiyorum Valorant, CS:GO, R6 gibi oyunlarda üzmeyecek profesyonel şekilde oynatacak bir mouse olmalı. En önem verdiğim üç şey: 1. malzeme kalitesi 2. sensörü, 3. büyük ve hafif olması. Burada bahsettiğim çok hafif olmayacak ortalama olsun yani. Şu an Logitech G102 kullanıyorum elime küçük ve çok hafif geliyor bunu istemiyorum. Elim ortalama üstünde denebilecek şekilde büyük. Aynı zamanda elleri çok terleyen biriyim terletme de çok yapmasa iyi olur. Sizce bu ihtiyaçlarımı hangisi karşılar? Bu bütçe de başka bir öneriniz var ise değerlendiririm. Uzun lafın kısası sizce hangisi alınmalı ve neden?

Logitech: Logitech G403 Hero 910-005633 Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Razer: Razer Deathadder V2 Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Corsair: CORSAIR Glaive RGB Pro 18.000 DPI Oyuncu Mouse

Son düzenleyen: Moderatör:
DeathAdder V2.

Bu konu her şeyi gayet güzel açıklıyor.

DeathAdder v2.

Bu konu her şeyi gayet güzel açıklıyor.

Bu konudaki yorumdan sonra biraz daha G403 Hero'ya yakınlaştık sence bu konuda yazanlar doğru mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı