Deathadder V2'den Glorious Model O'ya geçilir mi ?

Burak İncehasan

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Soru başlıktaki gibi, ne düşünüyorsunuz ? V2 elime tam oturuyor. Mouseyi seviyorum fakat model o wireless olduğu için biraz kendine çekiyor, sizce geçmeye değer mi ?

Soru başlıktaki gibi, ne düşünüyorsunuz? V2 elime tam oturuyor. Mouseyi seviyorum fakat model o Wireless olduğu için biraz kendine çekiyor, sizce geçmeye değer mi?

Model o almayın size basit bir şekilde anlatmak gerekirse model o Viper serisi model D dv serisi ona göre seçim yapın yani arkadaşlarında dediği gibi DV2'yi sevdiyseniz model o almayın model D alın.

2 yıldır ana mouse olarak Da V2 kullanıyordum. Dün Model D wireless siparişim geldi. Aynı tutuş şekli olduğu için hiç zorlanmadan rahatça kullanabildim ve 13gr fark nasıl bu kadar fark eder diyeceksiniz, satın alırsanız. Şuanlık bu geçişten memnunum, sana önerim Model D wireless tercih etmen sevdiğin tutuş şeklinden dolayı.

2 yıldır ana mouse olarak Da V2 kullanıyordum. Dün Model D wireless siparişim geldi. Aynı tutuş şekli olduğu için hiç zorlanmadan rahatça kullanabildim ve 13gr fark nasıl bu kadar fark eder diyeceksiniz, satın alırsanız. Şuanlık bu geçişten memnunum, sana önerim Model D wireless tercih etmen sevdiğin tutuş şeklinden dolayı.
Hayırlı olsun hocam, kablosuzu nasıl ? Gecikme falan hissettiriyor mu ? FPS Rekabetçi oyunlar oynayan biriyim çünkü.

Hayırlı olsun hocam, kablosuzu nasıl? Gecikme falan hissettiriyor mu? FPS rekabetçi oyunlar oynayan biriyim çünkü.

Öncelikle sağ olun. Ben de Apex Legends'da kullanmak için aldım. Daha kısıtlı bir oyun deneyimim oldu ama oynadığım süre zarfında bir gecikme olmadı veya hissetmedim. Kablodan bağımsız olmak çok iyi hissettiriyor, elimdeki 60Gr'lık kablolu Mouse'lardan daha rahat.

Öncelikle sağ olun. Ben de Apex Legends'da kullanmak için aldım. Daha kısıtlı bir oyun deneyimim oldu ama oynadığım süre zarfında bir gecikme olmadı veya hissetmedim. Kablodan bağımsız olmak çok iyi hissettiriyor, elimdeki 60Gr'lık kablolu Mouse'lardan daha rahat.
Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı