DeathAdder V3 Pro boyutları nasıldır?

Can Ali Ateş

Megapat
Daha fazla  
Herkese selamlar,

Hafta içi 3-4 saat, hafta sonu 5-6 saat bilgisayar kullanıyorum. Kullanım amacım ofis ve oyun oynamak. FPS, MOBA, ve hikayeli oyunlar oynuyorum. Try-hard bir oyuncu değilim fakat rekabetçi oyunlar oynamayı seviyorum. Şu anda kullandığım mouse modeli "Logitech G102", el ölçüm 17-18 cm, tutuş stilim "Fingertip Grip".

Setup güncellediğim için kablosuz bir mouse almak istiyorum. Bütçem 4000TL'ye kadar çıkabilir. Deathadder V3 Pro düşündüm ancak okuduğum bazı yorumlar elimin kısa gelebileceği ve tutuşumun bozulacağı konusunda şüpheye düşürdü. Profesyonel bir oyuncu değilim; aradığım başlıca özellikler kaliteli olsun, sarjı uzun gitsin, elimi yormasın ve ergonomik olsun, oyun oynamak istediğim takılma veya gecikme sorunu yaşatmasın.

Deathadder V3 Pro hakkındaki yorumlara veya farklı model önerilerine açığım.

İyi sosyaller!

Attigim site uzerinden V3 Pro olculerini gorebilir kendi G102 farenizinde yazip benzer shapedeki urunleri gorebilirsiniz.

Siteden inceledim hocam, sanırım farklı opsiyonları da değerlendirmek istiyorum çünkü V3 Pro'da kronik scroll sorunu varmış. Konu günceldir, 4000TL'ye kadara önerilere açığım. Wraith markasının fareleri nasıldır, öneri modelleri var mıdır?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı