DeathAdder V3 Pro sonrası mouse önerisi

Oblivion34

Kilopat
Arkadaşlar 1.5 senedir aynı mouse kullanıyorum hiçbir şikayetim de yok açıkçası lakin klavye ve mouse pad yenileyip yeni ürünler aldığım için siyah kalan V3 prom biraz gözüme batmaya başladı. Geçmişken tabii daha alt sınıf bir mouse da kullanmak olmaz. Bütçe sıkıntısı yok. Önerileriniz varsa değerlendirmek isterim. Teşekkürler.

Arkadaşlar 1.5 senedir aynı mouse kullanıyorum hiçbir şikayetim de yok açıkçası lakin klavye ve mouse pad yenileyip yeni ürünler aldığım için siyah kalan V3 prom biraz gözüme batmaya başladı. Geçmişken tabii daha alt sınıf bir mouse da kullanmak olmaz. Bütçe sıkıntısı yok. Önerileriniz varsa değerlendirmek isterim. Teşekkürler.

Eski fareyi satmak isterseniz talibim.

Eğer delik fobin yoksa Magnezyum bir mouse güzel gider.

Valla daha 2 gün önce wraiten aldığım skatezleri ve grip tape taktım. Olur özelden yazın isterseniz

Valla daha 2 gün önce wraiten aldığım skatezleri ve grip tape taktım. Olur özelden yazın

Eğer delik fobin yoksa Magnezyum bir mouse güzel gider.
Delikli mouse kullanamıyorum farklı bir öneriniz olabilir mi ?

Valla daha 2 gün önce wraiten aldığım skatezleri ve grip tape taktım. Olur özelden yazın isterseniz

Valla daha 2 gün önce wraiten aldığım skatezleri ve grip tape taktım. Olur özelden yazın

Delikli mouse kullanamıyorum farklı bir öneriniz olabilir mi ?

hocam cidden buradan mı konuşalım inanılmaz.

DeathAdder V4 çıkana kadar değişmene gerek yok. Şu an alacağın en iyi palm fare ile arasında teknik fark bile yok. Ya da custom paint yaptırabilirsin MatfixCustoms gibi yerlere.
beyaz mouse lazım setup da biraz sırıtıyor siyah renk. seçenekler arasında g pro x superlight 2 ve Lamzu maya x var. gönül isterdi aslıda viper v3 pro almak lakin o fiyatı asla ona vermeyi kabullenemiyorum.

beyaz mouse lazım setup da biraz sırıtıyor siyah renk. seçenekler arasında g pro x superlight 2 ve Lamzu maya x var. gönül isterdi aslıda viper v3 pro almak lakin o fiyatı asla ona vermeyi kabullenemiyorum.

Bu mouse'un beyaz pembe rengi var. Beyaz bir setup için güzel durur.

Palm fareden sonra claw mı geçeceksin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı