DeathAdder V3 Pro vs Viper V3 Pro

ATT1LAS

Hectopat
Yer
Prag
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4080 Super Gaming Trio Msi
Amd Ryzen 7600x
32gb 6200mhz
B650 Carbon
Meslek
Serbest
Selam dostlar benim 3.5-4K arası bir bütçem var da bir mouse almak istiyorum uzun zamandır aklımda DeathAdder V3 Pro vardı ama sizce Viper V3 Pro için bütçeyi iki katına çıkarmaya gerek var mı yoksa aralarında çok bir fark yok mudur sizce espor için ne önerirsiniz?

Benim baktığım kadarı ile arada çok bir fark yok ama düşüncelerinizi merak ettim dostlar.

Son düzenleme:
Selam dostlar, benim 3.5-4K arası bir bütçem var da bir mouse almak istiyorum uzun zamandır aklımda DeathAdder V3 Pro vardı ama sizce Viper V3 Pro için bütçeyi iki katına çıkarmaya gerek var mı yoksa aralarında çok bir fark yok mudur sizce espor için ne önerirsiniz?

Benim baktığım kadarı ile arada çok bir fark yok ama düşüncelerinizi merak ettim dostlar.

Viper V3 Pro'nun sadece sensörü daha iyi diye biliyorum bence değmez.

Viper V3 Pro'nun sadece sensörü daha iyi diye biliyorum bence değmez.

Bence de ya birisi focus Pro 30k diğeri focus Pro 35k kullanıyor acaba sensörler arasındaki tek fark 5K DPI mı?

Selam dostlar, benim 3.5-4K arası bir bütçem var da bir mouse almak istiyorum uzun zamandır aklımda DeathAdder V3 Pro vardı ama sizce Viper V3 Pro için bütçeyi iki katına çıkarmaya gerek var mı yoksa aralarında çok bir fark yok mudur sizce espor için ne önerirsiniz?

Yani aradaki fiyat farkına değmez. DeathAdder alırsanız kötü oynarsınız diye bir şey de yok. Ben olsam DeathAdder alırdım.

Bence de ya birisi focus Pro 30k diğeri focus Pro 35k kullanıyor acaba sensörler arasındaki tek fark 5K DPI mı?

Biraz daha kalitelidir onun dışında fark olmaz o fiyata değcek kadar.

Selam dostlar benim 3.5-4K arası bir bütçem var da bir mouse almak istiyorum uzun zamandır aklımda DeathAdder V3 Pro vardı ama sizce Viper V3 Pro için bütçeyi iki katına çıkarmaya gerek var mı yoksa aralarında çok bir fark yok mudur sizce espor için ne önerirsiniz?

Mouse tutuş şekliniz ve el boyutunuz nedir?

DeathAdder ile Viper V3'ün şekli çok farklı. 1 yıl boyunca kablolu DeathAdder kullandım. ATK X1'e geçince çok daha rahat ettim. (Viper V3 klonu) Eliniz büyük değilse ve relaxed claw kullanıyorsanız Viper V3 alın. Kendimden örnek verirsem 18.5 cm civarı el uzunluğum var ve relaxed claw kullanıyorum.

Ek olarak Viper V3 kutu içeriğinde 8k Hz dongle mevcut. DeathAdder'da mevcut değil. Geçenlerde Viper V3 5K'ya kadar düşmüştü. Ben olsam indirim kovalar Viper V3 Pro alırdım.

Mouse tutuş şekliniz ve el boyutunuz nedir?

Palm grip ve ortalama bir ele sahibim

DeathAdder V3 skatez kalitesi rezalet, malzeme kalitesi de hoşuma gitmiyor açıkçası. Tüm toz tüy altına ve etrafına yapışıyor. Viper'ı bilmem. Ben V2'den V3'e geçtiğime pişmanım.

Harici olarak skatez alsak olmaz mı hocam sonuçta 1 skatez için 2kat fiyat farkına değer mi?

DeathAdder ile Viper V3'ün şekli çok farklı. 1 yıl boyunca kablolu DeathAdder kullandım. ATK X1'e geçince çok daha rahat ettim. (Viper V3 klonu) Eliniz büyük değilse ve relaxed claw kullanıyorsanız Viper V3 alın. Kendimden örnek verirsem 18.5 cm civarı el uzunluğum var ve relaxed claw kullanıyorum.

Ek olarak Viper V3 kutu içeriğinde 8K Hz dongle mevcut. DeathAdder'da mevcut değil. Geçenlerde Viper V3 5K'ya kadar düşmüştü. Ben olsam indirim kovalar Viper V3 Pro alırdım.

Anladım hocam sağ olun 15 gün içinde indirimde bulursam Viper 3 Pro alırım o zaman

Elinizi ölçebilir misiniz?

Hocam mezurayı bulamadım ya ama çok büyük değil elim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı