Deathloop neden hiç ilgi görmedi?

Arkadaşlar bildiğiniz veya bilmediğiniz gibi yeni oyunlar geliyor çok bekleniyor ama koskoca efsane Dishonored'ın yapımcılarından gelen bu oyun neden hiç ilgi görmedi? Özellikle Türkiye tarafında sanki kimsenin umurunda değil gibi. Kimse videosunu çekmedi. Ben mi çok büyütüyorum bu oyunu? 50 saat bile geçiririm diyorum bu oyunda ama adı bile bilinmiyor. Ben çok heyecanlıyım çünkü Dishonored 1-2 çok sevdiğim oyunlar. Mayıs 2021'de çıkacak oyun sanki hiç duyurulmamış bir oyun gibi. Tabii biliyorum çok daha iyi oyunlar gelecek ama kimse mi yüzüne bakmaz bu oyunun yahu. Son sözlerim bunlardı. İyi sosyaller.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

https://store.steampowered.com/app/1252330/DEATHLOOP/

Oyun Dishonored'a çok benziyor özellikle yetenekler. Genel olarak hoşuma gitti. Enis Kirazoğlu'nun videosunda görmüştüm orada da ilgimi çekmişti. Çıkışa yaklaştıkça ilgi görmeye başlayabilir bence.

Evet bende gördüm ama videoların "kısımlarında". Keşke biri ayrı video çekse.

Daha oyun ile ilgili hiçbir şey belli değil ki? Karakterlerini, yetenekleri, hikayesini falan hiç bilmiyoruz. Adam neyini anlatacak ki? Hadi Cyberpunk 2077'de az da olsa detaylar vardı. İşte Nomad falan gibi sınıflar, silahlar vs. burada fragman dışında hiçbir şey yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı