- Makaleler
- 4
Red Dead Redemption 2 ve Detroit Become Human hayatımda oynadığım en iyi oyunlardır sevmeyen kişilerde oyun zevkinden yoksun sadece emülatörden PUBG Mobile ve Fortnite oynayan kişilerdir.
Red Dead Redemption 2 ve Detroit Become Human hayatımda oynadığım en iyi oyunlardır sevmeyen kişilerde oyun zevkinden yoksun sadece emülatörden PUBG Mobile ve Fortnite oynayan kişilerdir.
Senaryosu daha iyi olabilir miydi?Senaryosu dışında çok sevdiğim bir oyun RDR 2. Senaryosu kötü değil ama bu kadar güzel bir oyuna daha iyi bir senaryo ve baymayan görevler yerleştirilebilirdi. Bir de müzikleri pek güzel değil. Onun dışında on numara oyun.
Zevk meselesi ancak senaryo konusunda asla bir The Witcher 3 etmez.Senaryosu daha iyi olabilir miydi?Kıyaslayacak ne oyun ne film var bence resmen hakaret hahah
Hantal kısımları var tabii ancak herkes direk ana görevlerden ilerlemek istemez, ki böyle bir oyuna tonla yan görev zaten şart.
Oyuna kötü diyen olmadı, daha iyi senaryo beklerdim dedim. Görevler çok tekdüze. Senaryosu kötü mü? Hayır elbette değil ama o oyuna daha iyi senaryo olabilirdi. Şahsi fikrim.İşte sorun burada, Witcher 3 bir fantastik bilim-kurgu kategorisinde ve benimde bayıla bayıla oynadığım oyundur, ancak gerçek dünyanın hantallığına kötü demekte garip bir bakış açısı.
Ben oyuna kötü dedin demedim ki, "gerçek dünyanın hantallığına kötü" diyerek senaryoyu eleştirmeni eleştiriyorum sadece. Çünkü bilimini kurgusunu, canavarını, fantastiğini, uçuşunu kaçışını bir kenara bırakıp gerçek hayattan bir alıntıymış gibi baktığında oyunu bir film gibi izleyip oynadığında diğer yapımlar gerçekten sıradan kalıyor (senaryodan bahsediyorum oyundan değil, orada bir karar kılalım da)Oyuna kötü diyen olmadı, daha iyi senaryo beklerdim dedim. Görevler çok tekdüze. Senaryosu kötü mü? Hayır elbette değil ama o oyuna daha iyi senaryo olabilirdi. Şahsi fikrim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.