Debian 10.0.7 gnome gufw açılmıyor

Kullanıcı adını ve şifreni girerken ekranın genelde sağ alt köşesinde bir çark şekilli ikon olur ona tıkla Gnome/x11 session seçeneğiyle açman lazım.

X11 seçtim şimdi.
Bir daha deniyorum.
Buglar şelale gibi akıyor ya Xfce mi kursam açaba.

Synaptic açmak için bu komutu girin synaptic-pkexec
Gufw açmak için bu komutu girin gufw

Bu komutlarla açılmıyorsa siz sisteme bir şey yapıyor ama farkında olmayabilirsiniz.

Daha kuralı 1 saat oldu ve sadece gufw indirmek istemişdim ve bir de Brave browser indirdim o kadar.

X11 seçtim şimdi.
Bir daha deniyorum.
Buglar şelale gibi akıyor ya Xfce mi kursam açaba.

Daha kuralı 1 saat oldu ve sadece gufw indirmek istemişdim ve bir de Brave browser indirdim o kadar.
Bug değildir onlar kullanıcı hatasıdır ama bug olabilir de sonuçta yıllardır kullanmadım.

Gufw zaten depoda var, başka yerden indirmenize gerek yok. Brave ise doğru kurduğunuzdan pek emin değilim.
Ayrıca Calamares ile kurduysanız su komutuna gerek yok, çünkü Calamares sadece sudo komutunu varsayılan yapar.
Bir şeyleri yanlış yapıyorsunuz ama onu bir türlü çözemedim.

Bug değildir onlar kullanıcı hatasıdır ama bug olabilir de sonuçta yıllardır kullanmadım.

O kısımdan X11 yaptım olmadı gnome klasik yaptım yine olmadı.

Synaptic aslında Hata'dan sonra açılıyor ama şöyle bir Hata'dan sonra açılıyor.

Benim hatam olduğunu sanmıyorum sistemi daha yeni kurdum ve birşeyi ellemedim.

Bu kurulumu normal olarak Xfce Ile'de yaptım fakat Xfce'de böyle sorunlar yaşamamıştım.

Gufw zaten depoda var, başka yerden indirmenize gerek yok. Brave ise doğru kurduğunuzdan pek emin değilim.
Ayrıca Calamares ile kurduysanız su komutuna gerek yok, çünkü Calamares sadece sudo komutunu varsayılan yapar.
Bir şeyleri yanlış yapıyorsunuz ama onu bir türlü çözemedim.
1608660881222.png

Xfce'de de benzer sorunları yaşadın Thunar gibi, ama bu sorunlar Debian'da olmaz, siz bir şey yapıyorsunuz ama gerçekten anlayamadım.
Hiç gnome debian kullandınız mı hocam?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı