Çözüldü Debian 11 LXDE klavye ayarları yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

blaneTech

Picopat
Debian 11 NetInst Bullseye var. LXDE Core kurdum. Klavye ayarları yok. Repeat, delay ve işaretçi ayarları gibi ayarların olduğu GUI menüdeki ayarlarını nasıl yükleyebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Normalde Xfce'nin toolları distro ve ortamdan bağımsız çalışabilmesi lazım. i3 ve sway gibi pencere yöneticilerinde sıklıkla tercih edilir bu yönüyle. Ben anlam veremedim. Xcfe ve LXDE kullanmadığım için hakim değilim.

Konudan bağımsız Windows tarzı arayüz bakıyorsanız Cinnamon, GNOME'a eklenti ile yapılabilir. Xfce4'ün kendisi de ki
Kullanılabilir. Ayar çeşitliliği konusunda en iyi olan KDE ve Cinnamon. Cinnamon'u tavsiye ederim.

Sağ ol. Bu arada sorunumu cozdum xfsettingsd yukledim ve baslangica acilmaya koydum.
LXDE'nin kendine özgü bir ayar penceresi yok sanırsam. Xfce'ninkini kullanmayı deneyebilirsiniz;

apt install xfce4-settings
Cok tesekkurler. Aslinda LXDE vardi ama cok dandikti bu daha iyi oldu. Zaten editor olarakta Xfce yazilimlarini begeniyorum baya kullanisli ve light: Mousepad.

LXDE'nin kendine özgü bir ayar penceresi yok sanırsam. Xfce'ninkini kullanmayı deneyebilirsiniz;

apt install xfce4-settings
Hocam ayarlari cekiyorum fakat kayit olmuyor yani islemiyor ayarlar?

Son düzenleme:
Hocam ayarlari cekiyorum fakat kayit olmuyor yani islemiyor ayarlar?
Normalde xfce'nin toolları distro ve ortamdan bağımsız çalışabilmesi lazım. i3 ve sway gibi pencere yöneticilerinde sıklıkla tercih edilir bu yönüyle. Ben anlam veremedim. Xcfe ve lxde kullanmadığım için hakim değilim.

Konudan bağımsız Windows tarzı arayüz bakıyorsanız Cinnamon, GNOME'a eklenti ile yapılabilir. Xfce4'ün kendisi de ki
kullanılabilir. Ayar çeşitliliği konusunda en iyi olan KDE ve Cinnamon. Cinnamon'u tavsiye ederim.

Normalde Xfce'nin toolları distro ve ortamdan bağımsız çalışabilmesi lazım. i3 ve sway gibi pencere yöneticilerinde sıklıkla tercih edilir bu yönüyle. Ben anlam veremedim. Xcfe ve LXDE kullanmadığım için hakim değilim.

Kullanılabilir. Ayar çeşitliliği konusunda en iyi olan KDE ve Cinnamon. Cinnamon'u tavsiye ederim.

Sağ ol. Bu arada sorunumu cozdum xfsettingsd yukledim ve baslangica acilmaya koydum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı